|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Νίκο....
Καλα εκανες με την θερμοκρασία και την ανέβασες .. Τωρα, την άνοδο του πχ την επιτυγχάνεις με Καλη οξυγόνωση του χώρου, Καλη ανατάραξή της κυκλοφορίας.... απο εκει και περα μπορεις επίσης να τραβήξεις ενα σωληνάκι απο τον αέρα του σκίμμερ σε εξωτερικό χώρο, ετσι ώστε να τροφοδοτείται με φρέσκο αέρα... Τελος υπάρχει και η λύση του ριακτορα καλκ, δουλεύοντας τον συνδυαστικά με ph κοντρολερ! Καλη συνέχεια! |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω βάλει αεραντλία με χρόνο διακόπτη και την ανοίγω 2 ωρίτσες κάθε απογευμα. Σε ποιο επίπεδο πρέπει να είναι το PH?
|
|
|||
|
|||
![]()
8 το ελάχιστο.
Αλλά υπάρχει θεωρία και για λιγότερο αλλά καλό κανει πάνω από 8! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 07-01-18 στις 22:57 |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Νικόλα....
Τι νεα φιλαρακι πως παει ο ύφαλος, είχαμε καμια εξέλιξη ή κάποια αλλαγή; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οι μετρήσεις σταθερες στις επιθυμητές τιμές εκτός από το PH που το salifert το δείχνει στο 7.5 κατι το οποίο δεν εμπιστεύομαι και πολύ. Έβαλα 3 νέα κοράλλια. Μια eyphylia divisa μια montipora και μια seriatopora. Η bubble μου έχει στρεσαριστει καο δεν ξέρω γιατί.το φως και η ροή δεν έχει αλλάξει. ------------------------- Γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω φώτο λόγω μεγέθους? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karlos7 : 17-01-18 στις 21:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καμία φώτο θα δούμε
![]() ![]() Βάλε φώτο και την bubble |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |