|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
πολλά μπραβο σου συνονόματή, πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την σχολαστικότητα σου, ως προς την προετοιμασία και παρασκευή της τροφής των ζωντανών σου....
πάντως ένα ταψάκι, η νταρντάνα του Τάκη το έχει για τριήμερο! καλή χρονιά με υγεία! |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ , χαχα τα δικά μου ειναι ακόμη μωρούλια όμως πιστεύω να τους παει καιρο σε συνδυασμο με τη σαρδελα , τους ζωντανους γεοσκωληκες και τις ζωντανερς προνυμφες κουνουπιων
![]() ![]() ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά το έκανες.
Και μιά συμβουλή, όταν πρόκειται να αλέθεις και να ψήνεις το φαγητό, τα ψάρια να τα βάζεις ολόκληρα με τα κόκαλα και το κεφάλι, στη χειρότερη να αφαιρείς τα εντόσθια. Τα κόκαλα θα αλεθούν και δεν θα προκαλέσουν πρόβλημα, περιέχουν όμως ασβέστιο και θα εμπλουτίσουν τη τροφή ![]()
__________________
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου |
#4
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντιχλώριο και Εβδομαδιαίο conditioner | gkontos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 11-07-14 23:45 |
Ταίστρα με εβδομαδιαίο πρόγραμμα | Maverick | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 11-05-11 21:30 |