|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχην φιλετάρησα τη ολόκληρο το μισό κιλό σαρδέλας , τα κεφαλια κοκκαλα και ουρες πήγαν για κομποστ και τα φιλετακια για τεμαχισμα και κατάψυξη για να ταιζω ωμη κατεψυγμένη σαρδέλα όποτε θέλω να δώσω πρωτεινη . Έδωσα λίγο στα common για να κανω το τεστ για τα αγκαθια γιατι οσο καλα και να τα φιλεταρω αγκαθακια μικρα μενουν μεσα στο φιλετο , και την καταβροχθησαν χωρις δεύτερη σκέψη . Μία ωρα μετά ταισα και το subunkin το οποιο πρεπει να μασούσε για λίγη ωρα κάποιο αγκαθακι αλλα τελικα το έφαγε με τρελη όρεξη όλο το φιλέτο που του έριξα . Τη σαρδέλα τη μούλιασα σε ζεστο νερό και μετά την έριξα στα ψάρια .
Το υπόλοιπο μισό το έριξα σε ένα μπλέντερ μεγάλο , έριξα επίσης αρακά χωρίς φλούδα , μπρόκολο και κουνουπιδι μουλιασμενα σε ζεστο νερο , φύτρες από τις φακες μας φυλλαρακια , ένα ολόκληρο φρέσκο μαρούλι σγουρο , μαρούλι μωβ , καλαμπόρκι φρεσκοβρασμένο ανάλατο , πιπεριά φλωρίνης , σπανάκι φρέσκο , ντομάτα ψίχα , ντοματίνια , 2 αυγά , βρώμη νιφάδες , λίγο μπαγιάτικο ψωμί , μαιντανο , ελάχιστο δυόσμο , 1/4 κούπας αλεύρι . Έκανα μισό ταψί με λεπτή στρώση ( μιας που τα ψαράκια μου είναι λίγα και μικρά σχετικα ) στους 180 για 40 λεπτά και δε θα το ψήσω το πρωί αλλά θα το ξεκολλήσω απευθείας οταν κρυώσει . Δεν ξέρω πως σας φαίνονται ? 1. http://prntscr.com/hw583q 2. http://prntscr.com/hw5933 |
|
||||
|
||||
![]()
πολλά μπραβο σου συνονόματή, πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την σχολαστικότητα σου, ως προς την προετοιμασία και παρασκευή της τροφής των ζωντανών σου....
πάντως ένα ταψάκι, η νταρντάνα του Τάκη το έχει για τριήμερο! καλή χρονιά με υγεία! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ , χαχα τα δικά μου ειναι ακόμη μωρούλια όμως πιστεύω να τους παει καιρο σε συνδυασμο με τη σαρδελα , τους ζωντανους γεοσκωληκες και τις ζωντανερς προνυμφες κουνουπιων
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά το έκανες.
Και μιά συμβουλή, όταν πρόκειται να αλέθεις και να ψήνεις το φαγητό, τα ψάρια να τα βάζεις ολόκληρα με τα κόκαλα και το κεφάλι, στη χειρότερη να αφαιρείς τα εντόσθια. Τα κόκαλα θα αλεθούν και δεν θα προκαλέσουν πρόβλημα, περιέχουν όμως ασβέστιο και θα εμπλουτίσουν τη τροφή ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντιχλώριο και Εβδομαδιαίο conditioner | gkontos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 11-07-14 23:45 |
Ταίστρα με εβδομαδιαίο πρόγραμμα | Maverick | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 11-05-11 21:30 |