|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εναντιωθηκα στην ροη που προβαλει η εταιρεια!ηξερα τι πηρα ,παρ ολα αυτα το θεωρω μια χαρα φιλτρο! Τα αρνητικα του ειναι αυτα ..+οτι πρεπει να ρουφηξεις για να κατεβασει νερο ...αν μπορεις delta να μου λυσεις καμια απορια απο τις παραπανω ..θα χαρω !
Μην αφήσεις ποτέ τις αναμνήσεις να είναι καλύτερες από τα όνειρά σου... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 03-01-18 στις 18:29 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επισης απο μαγαζι μου παν ..μακαρονι κατω μετα σφουγγαρι μετα siporax και μετα ενυδρειακο βαμβακι .αυτα !
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καταλαβα!!!ωραια !!και κατι τελευταιο κλεοβουλε για να μην ανοιγω αλλο θεμα !!επειδη ειχα ενα θεμα με το fluval που εχω και το πηγα στο μαγαζι που το πηρα χωρις τα βιολογικα υλικα ..! να το δοκιμασουμε ...το εβαλε και ετρεχε ενα απο τα ενυδρεια εκει περα καθως δεν υπηρχε ενας κουβας να το βαλει ..τι πρεπει να κανω εγω τωρα ..??θελει απολυμανση? Και οι σωληνωσεις μου και το φιλτρο δουλεψε με το νερο αυτο ..και αν πρεπει να κανω απολυμανση με τι? Η καλο ξεβγαλμα με νερακι ..
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα το έβαζα να δουλέψει σε κουβά με ελαφρύ διάλυμα χλωρίου η υπερμαγγανικό κάλιο και μετά ξέπλυμα καλό. Φύλαγε τα ρούχα σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|