|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω την εντύπωση ότι στο Πολύκαστρο το νερό βρύσης έχει αρκετά προβλήματα .Μπορείς να βρεις τις αρχικές παραμέτρους?
|
|
||||
|
||||
![]()
θα κανω παρουσιαση με την πρωτη ευκαιρια , οχι παραμετρους νερου βρυσης δεν μπορω να βρω τουλαχιστον ευκολα ,παντως τα προηγουμενα οσκαρ που ειχα μου ζησανε 10 χρονια με αλλαγες μονο απο νερο βρυσης χωρις προβληματα ισως γιατι εχω 2 εξωτερικα φιλτρα στο καθε ενυδρειο και το κρατουσαν καθαρο ,οκ δεν θα κραταω τοσο πολυ το νερο στα 20λιτρα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δεν μετρας παραμετρους νερου (ειτε βρυσης ή ενυδρειου) πως ξερεις οτι το ph ειναι 8-8,5 στο νερο βρυσης και του ενυδρειου χαμηλοτερο; Ουτε δυσκολο ειναι, αγοραζεις υγρα τεστακια & μετρας συνονοματε ![]() Πανο τα ψαρια δεν τα χανεις απο το ph. Διαφορα μπορει να υπαρχει οσον αφορα ph βρυσης&ενυδρειου. Οι υπολοιπες παραμετροι ομως ειναι ιδιες οποτε δεν υπαρχει θεμα. Κατι αλλο φταιει, οπως π.χ. το μη αποχλωριομενο νερο που ειπαμε παραπανω, η θερμοκρασια του νερου αλλαγης κλπ. Αν παρουσιασεις τα ενυδρεια σου αναλυτικα θα μπορει καποιος να σου δωσει μια καπως πιο ολοκληρωμενη αποψη... Οσον αφορα τις απαιτησεις των οσκαρ φανταζομαι απ'τη στιγμη που ασχολεισαι μ'αυτο ειδος 10 χρονια τις γνωριζεις οποτε δεν αναφερω κατι... Καλη συνεχεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι φυσικα και εχω τεστ ph και αμωνιας απο εκει βλεπω τις παραμετρους του νερου των ενυδρειων εγω νομισα οτι επρεπε να βρω αναλυση απο το χημειο για μεταλα και αλλατα και κατα ποσο βαρυ ειναι το νερο της βρυσης τοσο εξεδικευμενα στοιχια δεν ξερω αλλα το ph το μετραω ,οποτε με το χλωριο θα ειχα προβλημα και οχι με το ph .οκ ευχαριστω παιδια για τις αποψεις σας
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
??ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ?? | rocker70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-03-12 17:30 |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
Αλλαγη νερου | Dionysia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-12-08 15:02 |