|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για την απαντηση να σαι καλα αλλα θα ηθελα και μια προταση για εσωτερικο...εχω διαβασει αρκετα το φορουμ και ναι τα εξωτερικα ειναι σαφως καλυτερα απλα προσπαθω να καταλαβω αν ενα εσωτερικο καλο φιλτρο μπορει να κανει την δουλεια που υποσχεται σε σχεση με ενα μετριο εξωτερικο....
Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες φίλε!
Χωρίς παρεξήγηση, αυτό που νομίζω ότι πρέπει να καταλάβεις πρώτα είναι ότι ο εξοπλισμός μας (ενυδρείο, φίλτρα,κλπ) εξαρτάται από τις ανάγκες των ζωντανών που θέλουμε να φιλοξενήσουμε. Για τις κιχλίδες Malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81725 Όσο για το συγκεκριμένο φίλτρο η γνώμη μου είναι ότι, είναι εφάμιλλο με αρκετά άλλα μικρά εξωτερικά. ¶λλαξε ψάρια ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εσωτερικο φιλτρο | panos699 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 03-01-17 15:56 |
DIY ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | VITO | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 26-04-12 22:11 |
Εσωτερικο φιλτρο για 50 ΛΙΤΡΑ ΚΑΘΑΡΑ. | Dimis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 14-11-08 14:59 |
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | Lary80 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 13-02-05 01:08 |
Εσωτερικο φιλτρο | Lary80 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-05-04 01:05 |