|
|
||||
|
||||
![]()
έτσι ακριβώς, αν και τώρα με το μοχλό μπορείς να ρυθμίζεις την ένταση της ροής για να μην στο κάνει πλυντήριο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(Συγγνωμη που εχουμε σκισει λιγο το θεμα) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το πηρα το σπρει μπαρ (ευχαριστω πολυ για τη συσταση).
Μπηκε στην εξαγωγη (+1 τρυπα ψηλα για αναταραξη επιφανειας) αλλα μπηκε και στην εισαγωγη το αλλο κομματι και αντικατεστησε την διαφανη σωληνα με πατεντουλα πιο μακρια απο την εξαγωγη χωρις τραμπουκισμους ομως, ομορφα. ![]() Σημερα περιμενω κ βιολογικο υλικο "παλιο" να συμπληρωσω. |
|
||||
|
||||
![]()
νά΄σαι καλά, χαίρομαι που βοήθησα. Και εγώ το ίδιο έχω κάνει.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ελεγα τιποτα καλυτερο ???πρωτοχρονια μου χαλασε το fluval 306 ( καποιο θεμα παιζει με την φτερωτη -αξονακι,κανει σαν να εχει σπασει προπελα..λες και εχει παρει αερα μεσα ! το εχω χιλιοκουνησει ..τπτ ! και ροη δεν εχει καθολου στην εξοδο ...το εχω ανοιξει 200 φορες τιποτα παλι δεν μου φενεται παραξενο . αυριο θα το παω στο μαγαζι που το πηρα ...)
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Μην αφήσεις ποτέ τις αναμνήσεις να είναι καλύτερες από τα όνειρά σου... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tanganyika : 03-01-18 στις 00:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αρκει το διχτάκι να μην είναι σφιχτό,
να είναι δηλαδή χαλαρό και να μπορεί το βιολογικό υλικό να πιάσει όλο το καλαθάκι, και έτσι να μη μείνουν κενά σημεία χωρίς βιολογικό υλικό γιατί τότε το νερό θα περνάει μόνο από εκείνα τα σημεία, ως γνωστό , το νερό βρίσκει να περάσει πάντα από τον πιο εύκολο δρόμο ![]() Προσωπικά θα έλεγα να αποφύγεις το διχκτάκι μέσα στο καλάθι, χωρίς διχτάκι μπορεί να χωρέσει λίγο βιολογικό παραπάνω αλλά σίγουρα θα μπορείς πιο εύκολα να το απλώσεις και να καλύψεις όλο το καλάθι, χωρίς να υπάρχουν τρύπες και κενά σημεία. Επίσης αφού είναι μέσα στο καλάθι δεν είναι δύσκολο να βγάζεις το κάθε καλάθι ξεχωριστά και να ξεπλένεις το βιολογικό υλικό. Για τη προστασία της φτερωτής βάζεις ή ενυδρειακό βαμβάκι ή βατα ή ένα λεπτο σφουγγάρι, αυτό βέβαια ανάλογα με το φίλτρο , γιατί μπορεί ήδη να έχει κάποιο πλέγμα να προστατεύει τη φτερωτή
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό εσύ το λες για καλό δλδ;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερώτηση AQUAEL SHRIMP SET 30 ή Fluval Ebi 30 ή Fluval Flora 30lt | aquadann | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-06-14 14:10 |
ερωτηση για τα βιολογικα siporax | NIKOS YAMA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-06-13 23:49 |