|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και η θερμοκρασια 30 βαθμους. Αν θυμαμαι καλα απο τα αρθρα που διαβαζω η σκληροτητα ανεβαινει με κατι ασβεστολιθικο οπως πετρες ή διτανθρακικο ασβεστιο δηλαδη σοδα ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giogian : 13-12-17 στις 23:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα μήνα κάνεις θεραπεία(αλάτι και υψηλή θερμοκρασία) και ακόμα δεν καθάρισαν τα ψαράκια?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχουν σημαδια στο σωμα ορατα,μονο αποτομα τιναγματα απο τον βυθο
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν έχουν ορατά σημάδια θα σου πρότεινα να επαναφέρεις σιγά σιγά τη θερμοκρασία και να αρχίσεις να μειώνεις το αλάτι με αλλαγές.
Όχι όμως απότομα. Σε κάθε αλλαγή θα βάζεις λιγότερο αλάτι. Και αν ξαναδείς πάλι σημάδια το ξαναβλέπουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ. Βλεπεις εσυ κατι στις φωτο και το video που δεν βλεπω εγω?Μαλλον οχι,οποτε θα αρχησω να κατεβαζω θερμοκρασια απο σημερα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σημάδια δεν βλέπω
και αν δεν βλέπεις και εσυ, αρχίζεις και κατεβάζεις τη θερμοκρασία κάνεις καθημερινά 1 ή και 2 φορες την ημέρα 10%-15% αλλαγή με φρέσκο αποχλωριομενο νερό χωρίς αλάτι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξανα απο την αρχη. | Andros | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 79 | 04-03-16 23:17 |
ξανα απ'την αρχη | brands | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-12-10 19:35 |
ξανα απο την αρχη | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 13-01-10 18:00 |
Ξανα απο την αρχη..... | mariannos | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-12-08 23:46 |