|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λιτο και όμορφο, μια χαρά το κόβω τον κύριο εκεί μέσα
![]() Για πες μας για το φωτιστικό σου. Που και πόσο το πήρες; Επίσης, γράφεις ότι αλλάζεις νερό 2-3 φορές την εβδομάδα. Γιατί τόσο συχνά; |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ!
Λοιπόν το φωτιστικό το πήρα από το aliexpress από έναν seller που λεγεται JinYu Aquarium στα 27,63Ε και έκανε 30 μέρες νταν να φτασει αλλά ειμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι στα 8000Κ. 2 φορές αλλαγή γιατί τόσο συχνά κάνω στο 450αρι μου οπότε βάζω απο το ίδιο νερό και μια 3η περιστασιακά εξτρά όταν κάνω κανένα μικρό κλαδεματάκι ή όταν βαριέμαι. lol ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι ωραίο το φωτιστικό, έχω δει αυτή την σειρά στο ιντερνετ, γι αυτό και σε ρώτησα.
Σε ότι αφορά τις αλλαγές νερού, οι 3 φορές την εβδομάδα σε ένα υγιές ενυδρείο που έχει ζωντανά είναι υπερβολή της υπερβολής. Όπως και να έχει, όσο στρωτά και να τις κάνεις, όλο και θα στρεσάρονται και τα ψάρια. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για τόσες φορές εκτός κι αν έχεις υψηλούς ρύπους, κάτι που βέβαια αφού μετράς θα το ήξερες και θα το είχες αντιμετωπίσει. Τα μικρά ενυδρεία βεβαίως και είναι πολύ ευαίσθητα σε απότομες αλλαγές γιατί τα λίγα λίτρα δεν έχουν περιθώρια ασφάλειας και οτιδήποτε συμβαίνει, χτυπάει αμέσως. Ακόμα και ένα μικρό ενυδρείο όμως, ιδιαίτερα όταν ωριμάσει, αποκτά τις σταθερές του κι έχει τις ρουτίνες του. Δεν λέω μην κάνεις τόσες αλλαγές, εσύ ξέρεις τα νερά σου, λέω ότι δεν είναι απαραίτητες. Και καλά στο 20 λιτρο, ένα ποτήρι νερό (που λέει ο λόγος.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λες ε; Στο μεγαλο, το αγχος μου ειναι επειδη, παροτι ασφυκτικα φυτεμενο, δεν σκουπιζω (γτ δεν γινεται απλα) τον βυθο και εχω εγνοια μην γινει κανα μπαμ κ δε το καταλαβω. ( Πολλα οργανικα υπολλειμματα). Βεβαια ποτε δεν ειχα θεμα με τις μετρησεις μου (για φυτεμενο). Ισως πρεπει να χαλαρωσω! Ας ειναι καλα το fx5 και το μακρυ λαστιχο πάντως ως τώρα που κανουν τις αλλαγες ευκολες. <Ψυχαναγκασμος στο φουλ>.
Παντως το chihiros το συνιστω ανεπιφυλακτα. Αν ειχε σε 1.5 θα επαιρνα κ για το μεγαλο. Σας καληνυχτίζω με έναν ένοικο του μεγάλου |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο το ενυδρειακι σου και μενα με βαζεις σε σκεψεις για κατι αντιστοιχο η αληθεια ειναι, κι ο μονομαχος υπεροχος
![]() Πετυχημενη αυτη η σειρα του φωτιστικου δινει ωραια αποχρωση+ φασμα!! Αντε κανε κι ενα update στο 450αρι να παρουμε ματι ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχοι σε φυτεμένο! | AntoniosR | Bettas | 82 | 02-09-16 16:18 |
Μονομάχος σε 10 λίτρα φυτεμένο δοχειο | Νικολέτα | Bettas | 11 | 12-04-16 14:53 |
Φυτεμένο ριο 125 | MINA | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 28 | 26-02-10 20:40 |
φυτεμένο 160 λ. | theokyr1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 19-05-08 22:51 |
νέο φυτεμένο με μονομάχο | skyros | Bettas | 2 | 23-01-07 21:13 |