|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Άντε να γράφω κι εδώ...
Όπως ήδη σου είπα... οι ρίζες είναι ψηλά, για δίσκους. Πρέπει να τις κατεβάσεις. Οι δίσκοι ΔΕΝ έρχονται καθαροί... έρχονται μετά από θεραπεία και εδώ... τους κάνουν κι' άλλη... θεωρείς ότι θα είναι καλό, να τους "περάσεις" και από άλλα φάρμακα; Η καραντίνα... τι σου λέει; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι 8cm και τα εχω 2 μερες τώρα στην αρχη ηταν κρυμμένα και τρόμαζαν ευκολα... σημερα ειμαστε καλύτερα φαγαμε καρδια και ξηρα τροφη απο τα χερια μου... νομιζω φοβούνται τα μαυρα ρουχα και μην γελάσετε γιατι το τεσταρω αυτες τις μερες....
εντάξει ακόμα παμε στις γωνιες αλλα μολις απομακρυνθω απο το ενυδρείο κοβουν βολτες φουλ... (εμενα φοβούνται).
|
|||
|
|||
![]()
Φτου φτου φτου
Να τα κάνεις μπισταρες.... Ρεντ σκιμπερ ειναι; Παλιότερα είχα διαβάσει αλλά τα έχω ξεχάσει! Για το σχήμα και την υγεία από τους ειδικούς. Εμένα παντός μου αρέσουν! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι ψαρια του stendker και το ειδος tefe discus
|
|||
|
|||
![]()
Άγριοι είναι;;
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() https://www.google.gr/search?q=red+s...0wCCYQ_AUICigB |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι Tefe!!!
|
||||
|
||||
![]()
όμορφο ενυδρείο , τα καλύτερα και μακρυά από προβλήματα.
Ξέρω το ενυδρείο είναι δίσκων αλλά εγώ θα έβαζα και κάτι μικρό στο βυθό. Μία ρίζα π.χ. που να κάνει κάποιου είδους μικρή σπηλιά . Είναι κρίμα τα corydora να είναι εντελώς εκτεθειμένα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρα για Rehau 400 | Stergios90 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 21-09-17 00:28 |
Γνωμες για rehau | tsan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 19-10-15 11:02 |
Discus 2010”, the 5th Italian Discus Contest | Pritanis | Δίσκοι | 1 | 19-04-10 18:42 |
Discus Project | ΧρήστοςΠ | Δίσκοι | 15 | 19-06-07 07:36 |