|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά...
Παναγιώτη όχι δεν είναι κλειστό αναπνέει το ενυδρειο κανονικά.. είναι πρόχειρο το φωτιστικό ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η καλλίτερη στιγμή είναι αυτή.
Άντε όλα καλά να πάνε!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υγ: έχω χάσει κοπάδι 8 ατόμων pt.evides, 2 puellaris, 1 sexguttata, 1 rainfordi και 2 magnifica με σάλτο απ έξω. Το κοπάδι μάλιστα μέσα σε ένα δίμηνο τα έχασα όλα. Τα άλλα ανα διαστήματα. Ο καλύτερος γοβιος από θέμα καθαρισμού του βυθού που έχω βάλει είναι μακράν ο puelaris. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα ρε συ τα ψαρακια σου.... τα άτιμα γτ ετσι? Βασικα τι τα ωθεί ώστε να κανουν άλματα ? Ειναι κατι φυσιολογικό για αυτα? Η κάποιο αλλο ψάρι του ενυδρειου τα κυνηγάει ?
![]() Διαβάζω κ το θέμα σου για την υπερχείλιση , μαλλον δε το γλιτώνω το σαμπ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όπως και τα ρασακια έχουν την τάση αυτή. Και ένα valentini που είχα είχε πηδήξει 2 φορές αλλά το πρόλαβα επειδή κάνει έναν ήχο όταν είναι εκτός νερού. |
|
|||
|
|||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακούσει για αυτοκτονίες.
Για μένα έχει να κάνεις με της φασαρίες μέσα στο ενυδρείο. Σε ενα σχετικα μικρό ενυδρείο χωρίς χώρους διαφυγής λογικό να πηδάνε. Θέλει λίγο προσοχή αλλά για να μην υπάρχουν απώλειες . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος ζητάει βοήθεια! | Mike glym | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 34 | 07-04-16 22:58 |
Η γυναίκα μου ο amano | johnpecn` | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 79 | 29-10-15 11:49 |
Μονομάχος ζητάει τη βοήθεια σας | Αιμιλιος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 09-03-13 11:59 |
Πείσε τη γυναίκα σου για νέο ενυδρείο! | Plakas | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 32 | 12-01-12 00:14 |
Αρχάριος ζητάει βοήθεια . | giagligian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 21-03-08 20:15 |