|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι έχω βάλει φυτά στο ενυδρείο. Αφού πήρα τις ταμπλέτες θα χορέψω με αυτές προς το παρόν. 1 ταμπλέτα ανα βδομάδα μου είπαν. Στο μέλλον θα προμηθευτώ κανονικό σύστημα με μπουκάλα γιατί θέλω να κάνω ένα ωραίο φυτεμένο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιες ταμπλέτες είναι αυτές που πρέπει να μπαίνουν ανά εβδομάδα;
Συνήθως αυτές κρατάνε εβδομάδες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- αναρτω την φωτο που ελεγα για να μην σε κουραζω
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 06-12-17 στις 10:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ελισσαίε δεν έχει καμία σχέση η μπουκάλα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.
Πρώτα από όλα έχει σταθερότητα αλλά και ασφάλεια, και μακροπρόθεσμα είναι πολύ πιο οικονομικός τρόπος. Σίγουρα έχει ένα αρκετά σοβαρό αρχικό κόστος, αλλά μετά πάει μόνο του, και με 5-6 Ευρώ από 3 έως 6 μήνες το κόστος είναι μηδαμινό. Και το χρόνο που λες, μπορείς να τον αφιερώσεις σε άλλα πράγματα από τα να φτιάχνεις ζουμιά για CO2 ---------------------------- Και για το "παππούδες", όταν θα έρθεις σπίτι για μπόλι θα στο "εξηγήσω" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη τις ταμπλέτες της Sera έχω πάρει. αυτό το συστηματάκι. http://aquariumshop.gr/shop/eksoplis...5%cf%82-co2-2/
Αρχικά ήθελα να πάρω αυτό https://www.petsamolis.gr/el/proiont...ka1073952.html με μπουκάλα αλλά επειδή δεν το είχε διαθέσιμο δεν το πήρα και πήρα τελικά το άλλο με τις ταμπλέτες. Πέραν τούτου τελικά θα μου πεί κάποιος κάθε πότε πρέπει να κάνω αλλαγές νερού για να κατέβω στα νιτρικά απο το φάσμα των 25 στο φάσμα των 10? Μετά την αλλαγή ήμουν κάπου ανάμεσα στα 2 χρώματα . (10-25) Τώρα 3 μέρες μετά είμαι πάλι στο 25. Λογικά θα έχω και κάποια ποσά αμμωνίας αφού τα νιτρικά μου είναι εκεί ε; Υ.Γ. Eliccaios ωραία φυτά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ταμπλέτες για CO2 εννοούσες,
νόμιζα πως έλεγες για ταμπλέτες για λίπασμα. Για τις ταμπλέτες για CO2 δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Τάκη για ταμπλέτες CO2 έλεγα. Ωραία δεν έχετε ακούσει τα καλύτερα. Κάποια συμβουλή για το πως να τις χρησιμοποιήσω; Καμιά συμβουλή για να ρίξω τα νιτρικά;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια ερώτηση από έναν αρχάριο | Ντινος | Χρυσόψαρα | 3 | 27-07-08 21:08 |
Δυσκολίες για έναν αρχαριο | kalagio | Malawi | 21 | 24-06-08 20:50 |
Συμβουλές για έναν αρχάριο και το ενυδρείο του...(πολύ κλασσικός τίτλος) | kats7h0d | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 17-03-08 13:57 |