|
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστω παιδια πιστευω κατι θα καταφερω τοσα που μου γραψατε.τι γινεται εαν δεν εχω αλλο ενυδρειο?Θα αντεξουνε τα ψαρια τοσο αλατι και θερμοκρασια?Και με τα φυτα τι γινεται?Αλατι[ιωδιουχο κανει]...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι, θελει αλατι φυσικο χωρις προσθετα ροης... Μπορεις να χρησιμοποιησεις φυσικο χοντρο αλατι απο ΣΜ...
|
||||
|
||||
![]()
Αλάτι χωρίς πρόσθετα ροής. Το ιώδιο δε μας χαλάει.
![]() 0,1% και 0,2% αλάτι δεν παθάινουν τίποτα τα φυτά. Ούτε στους 29 θα πάθουν κάτι. Μη τα περιμένεις όμως όλα στο πιάτο. Ψάξε και μόνος σου. Αυτό που βρίσκεις με κόπο το μαθαίνεις. Το ετοιματζίδικο που σου δίνει ο άλλος συνήθως το ξεχνάς ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτά μπορείς να τα βάλεις σε κουβά ή λεκάνη, και καλό θα είναι να τα ξεπλύνης και λίγο με χλιαρό νερό.
Τα ψάρια δεν θα πάθουν τίποτα από το αλάτι, αν κάνεις αυτά που γράφτηκαν, έτσι όπως γράφτηκαν... Αλάτι σου προτείνω, μόνο ενυδρειακό, όχι μαγειρικό. Σαν κι αυτό της φωτογραφίας (υπάρχει και σε μικρότερη συσκευασία). Και να θυμάσαι: 1 κουταλάκι του γλυκού γεμάτο = 4-6 γραμμάρια 1 κουταλιά της σούπας γεμάτη = 14-18 γραμμάρια Οι συσκευασίες γράφουν την ποσότητα και σε γραμμάρια, άρα μπορείς να την ογκομετρήσεις με κάτι δικό σου και να υπολογίσεις με αυτό το βάρος... Υ.Σ.: pritanis->ΣΜ = Σούπερ Μάρκετ... ![]()
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 13-03-06 στις 23:37 |
|
||||
|
||||
![]()
Το χασαΜΕ ΤΟ GUPPAKI,αυτο που παρατηρησα ειναι οτι την πατανε τα guppies που ειναι σε νεαρη ηλικια.Τωρα εχω ενα gyppaki σε νεαρη ηλικια που δεν παει καλα, με τα ιδια συμπτωματα, ενω ολα τα υπολοιπα ειναι καλα δεν εχουν κανενα προβλημα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγη των Guppies | newfish | Ζωοτόκα | 8 | 02-02-12 19:51 |
χανω guppies μαλλον απο τον placostomus....παιζει??? | cobaingr | Ζωοτόκα | 4 | 02-08-05 15:37 |
Υπερχείλιση - προβλημα η οχι? | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 26-07-05 14:16 |
Προβλημα BGA κι εγω. | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 24-10-04 16:56 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ!! HELP!!! HELP | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:34 |