|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο και μελετημενο scape ...
Τι εννοεις υπηρξε προετοιμασια για την φωτογραφια; Με τοσο φωτισμο ετρεχε παντα ή αλλαξες την φωτοπεριοδο για να βγαλεις τη φωτογραφια και θα επανελθει σε μια αλλη φωτοπεριοδο ; |
|
||||
|
||||
![]()
Με τόσο φωτισμό τρέχει πάντα 3,50 ώρες
|
|
||||
|
||||
![]()
Την αποψη μου για το αισθητικο αποτελεσμα την εγραψα ηδη, εχω ομως μερικες αποριες.
Κατ αρχας εχοντας ευκολα φυτα, εχεις καποιον ιδιαιτερο λογο που διαλεξες αυτον τον φωτισμο; Βρισκεις καποιο πλεονεκτημα; Και ρωταω γιατι οποιαδηποτε αλλη "κοινη" λαμπα θα μπορουσε να σου δωσει τα ιδια αποτελεσματα απλα δουλευοντας την 2-3 ωρες παραπανω. Η δευτερη απορια μου εχει να κανει με την φωτοπεριοδο σε σχεση με τα ζωντανα που εχεις μεσα. Οταν δεν δουλευουν τα φωτα σου, ειναι το ενυδρειο σε χωρο που φωτιζεται με καποιον αλλο τροπο ή τους δινεις "καθαρη μερα" των 3,5 ωρων μονο; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο set up, αλλα metal halide 70Wσε 54αρι?
Εγω στη θεση σου θα εβαζα led που ειναι πιο επαρκη, για να εχεις και μεγαλητερη φωτοπεριοδο, να το χαιρεσε και περισσοτερες ωρες (+οτι καλο θα ητανε και για τα ζωντανα).Eξαλου δεν εχεις και απαιτητικα φυτα. Θα εχεις και καλητερα αποτελεσματα αν πας σε κατι καλο. Ειναι full spectrum? Τι CRI σου δινει και τι Κelvin? Ποσο ψηλα το εχεις? Ο θερμοστατης ειναι φιλτρου φανταζομαι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Εξαιρετικό νομίζω ότι στις φωτογραφίες χάνει γιατί το έχω δει και από κοντά
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Google underwater view, Heron Island , Australia. | sarpijk | Παραλία - Beach Bar | 1 | 11-04-13 02:36 |