|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου στα μικρόψαρα και ειδικά στα Γκάπυ συμβαίνουν αυτά,
μη νομίζεις πως μπορείς να κάνεις και πολλά. Μετράς όμως με χαρτάκια και οι τιμές ίσως να μην ειναι σωτσές, τα τεστ σε χαρτακια ειναι αναξιόπιστα, όπως επίσης δεν έχεις και τεστ αμμωνίας αλλά δεν νομίζω να έχεις, γιατί σε 2 μήνες θεωρητικά θα έχει στρώσει το φίλτρο. Ρίξε 2-3 ξυλάκια κανέλας προληπτικά μέσα , διάλυσε και ρίξε μέσα κανα 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι , αλλά το καθαρό, χωρίς πρόσθετα, το χοντρο το τυροκομικό, και περιμένεις
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ για την απάντηση!αρα δεν φαινεται να ειναι καποια γνωστή ασθένεια;
θα ρίξω παντως το αλάτι κ βλέπουμε αν και σημερα το πρωί δεν τον είδα στο ενυδρείο...ελπίζω απλά να κρυβόταν..θα στήσω κ μια καραντίνα κ ίσως τον βάλω έκει.Ευχαριστω! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS: Άρρωστο Γκάπυ! | zelia | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 05-10-17 15:40 |
Άρρωστο Comet?? | george800 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 26-04-15 18:44 |
Άρρωστο γκαπυ!!!!!!!!!!! | Sofia_04 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 46 | 23-11-12 14:29 |
Άρρωστο κοράλλι ? | Lsourtzo | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 5 | 14-05-10 22:35 |
Άρρωστο ή όχι? | paraskevi_gr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-05-08 12:27 |