|
|||
|
|||
Χωρίς να ειμαι λάτρης της εταιρίας απλά για όσους θα διαβάσουν το θέμα θέλω να πω ότι όταν έχουμε μια αντλία ή κυκλοφοριτη που έχουμε ακούσει ότι δεν είναι πολύ αξιόπιστοι καλό είναι να τους κάνουμε όσο γίνεται πιο συχνά συντήρηση και να τα έχουμε πάνω σε σταθερό ρεύμα . Για μένα ups αναγκαίο κακό .
Ίσως μας βοηθήσουν τα παραπάνω στο να έχουμε λιγότερα προβλήματα ..... |
|
||||
|
||||
Σάκη σωστό για την συντήρηση κ τον καθαρισμό. Το σταθερό ρεύμα όμως δεν ισχύει στις dc αντλίες.
|
|
|||
|
|||
Δημήτρη μπορεί να παίζει το τροφοδοτικό πριν την κεφαλή αλλά σε ευπαθεί προϊόντα τον παραμικρό κκάνει την διαφορά .
Για παράδειγμα εγώ είχα μια Rw 15 δεν είχε ούτε ένα σύμπτωμα δούλευε χαμηλά και όλακκομπλέ μόλις τον εέδωσα σε ένα φίλο σε διάστημα λίγο παραπάνω από μήνα την έκαψε . Μπορείς να πει ότι είναι τυχαίο γεγονός . Αλλά στην ουσία έκαψε και άλλες συσκευές μέσα στον χρόνο .... Οπότε καλόν είναι να έχουμε ένα σταθερό ρεύμα να είμαστε κομπλέ. |
|
||||
|
||||
η καλή συντήρησή ειναι το α και το ω!
είτε εχεις ενα τηλεκατευθυνομενο ειτε ενα αυτοκίνητο! πολλαπλασιαζεις τον χρόνο καλής λειτουργίας του! |
|
|||
|
|||
Παθών με Jebao RW8 εγώ με χρόνο λειτουργίας 1χρόνο σε πολύ χαμηλή λειτουργία.Γενικά μετά απο ψάξιμο και σε ξένα forum χρόνος λειτουργίας στην καλύτερη τα δύο χρόνια.Αντε να επιλέξεις τώρα για καινούργια.
|
|
|||
|
|||
¶μα δεν θέλεις κοντρολερ υπάρχουν περισσότερες επιλογές !!
Τουνζ πολύ καλοί και αξιόπιστοι... Τον κυκλοφορίτη τον είχες σε κυματισμό; |
|
|||
|
|||
Ναι Σακη σε κυματισμό.Για Tunze το βλέπω και'γω δεν είναι εποχές για κατοσταευρα κάθε χρόνο.
|
|
||||
|
||||
Έχω μια wp60 πάνω από 3 χρόνια και δεν λέει να χαλάσει
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Γιώργο καλημερα......
στον κυματισμό, ο κυκλοφορητής ζορίζεται πολύ περισσότερο από ότι σε συνεχές..... στην διετία μου χάλασαν 2 rw15 και οι άλλοι δυο τρέχουν ακόμα μια χαρά ...φτου φτου με την γλώσσα των αριθμών... 4 jebao χ 80 = 320 ευρώ 4 Vortech χ 350 = 1400 ευρώ δυστυχώς ότι πληρώσουμε παίρνουμε, αλλά οι διαφορές είναι μεγάλες παιδιά! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 28-11-17 στις 10:28 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |