|
|||
|
|||
Δύναμη είσαι φίλε!!!!
Θα έρθω να το δω και από κοντά το ενυδρείο... |
|
||||
|
||||
Μπράβο μπράβο συγχαρητήρια φιλαρακι!
Φοβερό αποτέλεσμα που του δίνει ακόμα μεγαλύτερο υπόβαθρο, η πολυετή επιτυχημένη διατήρηση του! Να σε καλα Πάνο, να το χαιρεσαι......ε και καμια πιο συχνή φωτο να χαιρόμαστε και εμείς, καλοδεχούμενη θα ήταν! Καλη συνεχεια ..... |
|
|||
|
|||
Πάνο ο ζάχος σε ακούει και πάει τόσο καλά το ενυδρείο του ;
|
|
||||
|
||||
Και κάποιες από πάνω Καλή σας νύχτα
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απλα απίθανο
|
|
||||
|
||||
Ανατολή Καλημέρα παρέα
|
||||
|
||||
Η Καλημερα απο το πρωι φαίνεται.. απίστευτο.....
|
|
||||
|
||||
Ο Χρηστος τα ειπε ολα, η καλη μερα απο το πρωι φαινεται....
Πανσμορφο φιλε, να το χαιρεσαι
|
||||
|
||||
Μπράβο φίλε έτσι, τέτοια να βλέπουμε να περνουμε αέρα και εμείς
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια ! Απλά υπέροχο ! Το είδα όλο το θέμα απο την αρχή μιάς και είμαι σε φάση reef .....
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο reef Πάνο!!!! Τα έχεις όλα καλοαναπτυγμένα και παίρνεις και σε ανταμείβουν με εντυπωσιακά χρώματα και γέννες!
|
||||
|
||||
Καταπληκτικό !
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Ευχαριστώ πολύ όλους σας. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panoscorfu : 12-11-17 στις 20:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
μπραβο μπραβο Παναγιώτη!
πολύ χαίρομαι για τον ύφαλο σου.... κορνιζάρισε το βρε συ το πιστοποιητικο σου! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Και μετά την κακοκαιρία, είχαμε και βλάβη στο φωτιστικό (ΑΤΙ) από τον κεραυνό που έπεσε στην περιοχή μας!!!!!!!!Ευτυχώς εντοπίστηκαν άμεσα οι βλάβες και έγινε αντικατάσταση τον εξαρτημάτων, κοντρολερ και ανόρθωσης, τροφοδοτικό!!!!! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panoscorfu : 19-11-17 στις 14:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Δύσκολα αυτά τα φαινόμενα Πάνο!
Ένα ups θα βοηθούσε αν και το ιδιο προβλημα μου το ειπε φίλος στην Αθήνα πριν την κακοκαιρία.... |
|
||||
|
||||
Στα δύσκολα φαίνονται οι δυνατοί, μπράβο Πάνο !
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
Πάνο κομπλέ τα φώτα;;;
|
|
||||
|
||||
Σάκη μου Καλή σου μέρα, βέβαια έγινε άμεση επισκευή δεν είχα άλλη επιλογή!!!!Καλή συνέχεια φιλαράκι μου
|
|||
|
|||
Πάνο έγινε επισκευή της πλακέτας ή αντικατάσταση αυτής;
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|