|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Respect!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο αλάνια και ένα μεγάλο μπράβο στον Τάκη για την επιμονή του !!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ΕΥΓΕ... είσαι μάστορΗς.-
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πως το καταφερες ρε τρελε?
Αγορασες το photobucket? ![]() Φαινονται ολες, για να σε δω μπορεις να φτιαξεις και του imageshack , παλαιοτερα λινκ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Από όσο εχω δει στις δικές μου στο imageshack δεν υπάρχουν πλέον, αν υπήρχαν με λίγη δουλίτσα έρχονται και αυτές ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά
![]() ------------- Να τονίσω πως κάποια παιδιά βοήθησαν με το να μου στείλουν τις φωτογραφίες τους καθως επίσης και τον Σωτήρη (netblues)που χωρίς τη συμβολή του δεν θα ήταν εφικτό αυτό το έργο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν πειραζει , εγινε δουλεια παντως... Μπραβο σου... Για πειτε τωρα που να ανεβάζουμε τις φωτος? Δοκιμασα το flickr αλλα δεν μου πολυ αρεσει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα ευχαριστούμε παρά πολυ!!!! Αντε να δουμε τωρα καμια κατασκευή κ καμια φωτο
![]() ![]() ![]() Εγω κατέβασα την εφαρμογή tinypic.. πολυ πολυ εύκολη μια αντιγραφή τον σύνδεσμο κανεις κ μια επικόλληση ... απλα τα πραματα .. ισως καποιος να θελει να το δοκιμάσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εχει πρόβλημα το Photobucket ή άλλαξε κάτι ; | Τάκης | Επί παντός επιστητού | 78 | 08-12-17 02:01 |
Αλλαγή απο Τ8 σε Τ5... | dessert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 01-05-07 20:34 |
αλλαγή Τ8 | Theokyr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 23-12-05 15:55 |