|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα...... εβαλα κάτι δοσομετρικες αντλίες εβαλα κ 2 wave maker sicce ..εκανα και τα υγρά ca mg kh .. κ βλέπω να τα ισορροπήσω αν μπορέσω..απο άλγη εχω μια καφέ-πράσινη..πάνω στ βράχο..οχι κ παρα πολύ.. θα ανεβάσω κ φώτο οταν βρώ χρόνο!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 17-11-17 στις 23:52 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μια χαρά, καλή αρχη να έχεις με την δοσομετρικη... βαλε μας καμιά φώτο να χαζέψουμε λιγο αν μπορείς... |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδιά..αυτήν ειναι η άλγη που έβγαλα..έβγαλα φώτο πριν τ αλλαγή..οι μετρήσεις μ ειναι καλές..εκτος απο ca ειναι λιγο χαμηλά..θα το ανεβάσω..πήρα ανταλλακτικά προφιλτρα για την ΑΟ τα ειχα 4-5 μήνες μπορεί να φταίει κ αυτο? (δεν εχω TDS) εκανα ραφακι για τα αντλιάκια μ..και ντουλαπάκι για τα ηλεκτρικά μην ειναι μεσα στ χώρο τ sump.εχω κ άλλες φώτο θα ανεβάσω οταν μπορέσω
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φιλαρακι ...
Φρέσκια άλγη φωσφορικών, θα δεις βελτίωση με την αλλαγή προφιλτρων, όποτε μπορεις να βάλεις ρητίνη στην όσμωση και να πάρεις και ενα οργανακι μέτρησης tds.. Αύξησε λιγο τον αντιφωσφορο, ανέβασε ροη τμηματικά, διατηρώντας σε ισορροπία την στήλη νερου στον ύφαλο! Εαν δουλεύεις δοσομετρικη, κρατα σταθερές τις ρουτίνες σου.. Αναμένουμε φωτο με μετρησεις τιμών για να εχουμε εικόνα περί αυτού .. Καλη συνεχεια! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή συνέχεια να έχεις φίλε τα Ηλεκτρολογικά πολύ ωραία.
Στον βράχο λίγο καλύτερα μπορούσες πιστεύω! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-12-17 στις 09:37 |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδιά..κ ευχαριστώ για της συμβουλές.. μετρήσεις..
po4 - 0 no3-0 no2-nh4 (δεν μέτρησα) kh-κοντα στα 8 ca-420 mg-1200 θερμοκρασια 24,5-25,5 να πώ ότι άλλαξα πρόφιλτρα στην ώσμωση,δύστυχος δεν έχω DI στο μέλλον θα πάρω..παράγγειλα και tds.κάθε μέρα βλέπω κομμάτια της άλγη να ξεκόβονται.. τώρα θα δείξει..θα βάλω και κάνα σαλιγκάρι αν φέρουν τα καταστήματα.. να πώ οτι ποτέ δεν είχα φωσφορικά (μετράω με salifert) αντιφώσφωρο έχω σε κάλτσα στο sump της DD(rowa) τ άλλαξα κ αυτόν,έπλυνα και σφουγγαράκια-φίλτρα..πάμε κ έχει ο θεός ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η άλγη μάλλον ειναινστα τελευταία της γι αυτο είναι έτσι!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες και σκέψεις ενός αρχάριου | anonymous20 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 3 | 05-03-11 00:14 |
απορίες ενός αρχάριου | agapanthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-09-10 17:18 |
Χελώνες Νερού (Red Ear Sliders): Πολλές απορίες ενός αρχάριου | exelix | ¶λλα ζώα | 6 | 20-12-09 17:16 |
Aνασφάλειες ενός αρχάριου | joncal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 26-02-07 23:22 |
Φωτισμός...ερωτήσεις ενός αρχάριου | Scuba | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 30-06-06 22:01 |