|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης εχω παρατηρήσει πως κάποια ειδη πλαστικών δεν κολλάνε με τίποτα. Εχω κολλήσει τα πιατάκια στις γλάστρες με εποξική κόλλα 2 συστατικών. Κόλλησαν καλά, σε 1 χρόνο όμως η κόλλα κιτρίνισε και άρχισε να ξεκολλάει και να σπάει. Το ίδιο έγινε και στο φίλτρο στα συννεφάκια, είχα βάλει εξωτερικά κόλλα 2 συστατικών, μετά από καιρό κιτρίνισε και έφευγε φλούδες, την έβγαλα και έβαλα bisson, και αυτό είναι πλεξιγκλάς
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά το ζόρι το τρώει όταν βάζω το φίλτρο σε λειτουργία και δουλεύει υπό πίεση,τότε κάνει το κρακ.Δύο φορές το προσπάθησα.
Όσο για το ανταλλακτικό πήρα σε 4-5 μαγαζιά εδώ και το βρήκα από 40-50 ευρώ πάνω στην αρχική τιμή και ο χρόνος παράδοσης σε ένα μήνα και αν. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο αυτό το κλιπ ψάχνεις? https://www.eheim-aquarium-parts.co....onal-3-ez-clip
edit τώρα το είδα ότι η βάση του είναι σπασμένη....θέλεις κάδο ![]() https://www.eheim-aquarium-parts.co....er-2080-1200xl |
|
|||
|
|||
![]()
Και μόλις παρέλαβα τον κάδο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Γρήγορα-γρήγορα ήρθε... καλορίζικος. ![]() ¶ντε και με λίγη προσοχή... πλέον.- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 17-11-17 στις 21:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
¶ντε και με λίγη προσοχή... πλέον.-
![]() Ναι η αλήθεια είναι από βλακεία μου έσπασε. |
|
||||
|
||||
![]()
Κυανοακρυλική βαλε και πασπαλισε μαγειρικη σοδα απο πανω.Καντο 2 φορες(κολλα, σοδα,κολλα,σοδα..)δες και πες μου.Τριβεται λιμαρεται κλπ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
2080 EHEIM | msigouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 26-12-06 14:56 |