|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βγάλε τις βίο σφαίρες και βαλε ελαφρό πέτρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα τα ψευτικα κοραλια εννοουν.
Το φιλτρο δεν φτανει ουτε για ζητω. Χρειαζεσαι αμμο και μεγαλες πετρες που να φτιαχνουν κρυψωνες. Η αφισα αυτη ειναι πολυ ασχετη με τη λιμνη. Σχεδον δεν θα μπορεις να βλεπεις τα ψαρια με αυτη.Βαζουμε κατι σκουρο και μονοχρωμο.
|
|||
|
|||
![]()
Isidor θα ακούσω την συμβουλή σου... Αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί? Πχ αν η ελαφροπετρα έχει καλύτερες ιδιότητες από τις βιοσφαιρες...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το δεις σε θέμα κόστους/απόδοσης η ελαφρόπετρα είναι μακράν καλύτερη.
Αν το δούμε απο τις αξιολογήσεις όσων χρησιμοποιούν ελαφρόπετρα , οι απαντήσεις είναι πως αποδίδει τέλεια. Αν διαβάσεις και τις δηλώσεις της Seachem για το Matrix που είναι ελαφρόπετρα δηλώνει και κάνεις συγκρίσεις με άλλα επώνυμα υλικά που αν αυτό δεν ισχύει κινδυνεύει από ποινικές κυρώσεις. Όπως σου είπαν τα παιδιά πριν θες οπωσδήποτε εξωτερικό φίλτρο, βρίσκοντας ένα κατάλληλο και βάζοντας ελαφρόπετρα είσαι βέβαιος πως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Μη ξεχνάς πως κάθε χρόνο θα πρέπει να αλλάζεις ή να βράζεις το 1/3 του βιολογικού υλικού, αυτό με οποιοδήποτε επώνυμο υλικό είναι ένα σημαντικό κόστος, ενω η ελαφρόπετρα είναι τσάμπα. Το εσωτερικό φίλτρο που έχεις , όντως δεν κάνει τίποτα, και απορώ γιατί τα κατασκευάζουν, γιατί εσωτερικό φίλτρο , με τόσο μικρό χώρο , με τέτοια δυνατή ροή και τόσο υπερβολική κατανάλωση είναι παντελώς άχρηστο, δεν μπορεί να μπει σε κανένα είδος ενυδρείου
|
|||
|
|||
![]()
Μάλιστα... Κατάλαβα Τάκη... Απλά έχουμε ένα πρόβλημα... Το ενυδρείο μου είναι με ξύλινο καπάκι και επενδυμενο εσωτερικά με γυαλί... Πώς θα μπουν οι σωλήνες του εξωτερικού φίλτρου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το καπάκι επενδυμένο με γυαλί ;
Αν είναι ετσι θέλει δουλειά και για να κόψεις γυαλί μόνο με κάποιο πριόνι σαν και αυτό εχω δει να το κόβουν https://www.youtube.com/watch?v=eHRtCdDdIdU
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον θα αλλάξω όλο το καπάκι σε πλαστικό... Ώστε να μπορώ να το κόψω
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για δες και πες την γνώμη σου... 1200 λίτρα την ώρα 20 λίτρα καδο |
|
||||
|
||||
![]()
Τα 1200 λίτρα ανα ώρα σε 240λιτρο με αφρικάνες δεν είναι και πολύ , ίσως να χρειαστείς να βάλεις και κανα κυκλοφορητή ακόμα.
Και μη ξεχνάς πως όταν μπουν τα υλικά η ροή θα μειωθεί αρκετά. Τα 20 λίτρα χώρος είναι μια χαρά
|
||||
|
||||
![]()
αν τα είχε θα ήταν μια χαρά
![]() Το astro 2210 πρέπει να είναι και ο κάδος δεν νομίζω να είναι παραπάνω από 10λ. |
|
||||
|
||||
![]()
αν τα είχε θα ήταν μια χαρά
![]() Το astro 2210 πρέπει να είναι και ο κάδος δεν νομίζω να είναι παραπάνω από 10λ. |
![]() |
Tags |
κλεόβουλος, κώστας malawi, george23, isidor, τάκης |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο στήσιμο - Ψάχνω κατοίκους! | jiasou | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 05-01-16 00:35 |
Νέο στήσιμο | Akakios Miskos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 29-01-14 15:47 |
Νέο στήσιμο..! | jimbit22 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 08-10-13 11:54 |
Στήσιμο απ'την αρχή | geo | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 05-07-12 18:41 |
Στήσιμο βράχου | arkoujohn | Θαλάσσια Βιολογία | 9 | 05-06-09 17:06 |