|
|
||||
|
||||
![]()
Λίγες μερες μείνανε...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε... Τελειωνετε και τον εχουμε χασει τον..."γλυκουλη" τοσες μερες.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σας.
ελπίζω να πάνε όλα καλά. και όπως λένε .."στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό" !!! Δεν θέλω να λέω πολλά για να μην το γρουσουζέψω, αλλά θέλω να πιστεύω ότι τα περισσότερα πράγματα έχουν προβλεφθεί και θα πάει καλά η προετοιμασία. Όσο για το "χάσιμο του ...γλυκούλη", είναι "άλλοι" οι λόγοι που απέχω από το φόρουμ γενικότερα και δεν είναι οι προετοιμασίες που κάνω για το νέο ενυδρείο. Που για να πω την αλήθεια, με το ξενέρωμα που έχω φάει τελευταία, ήμουν έτοιμος να το στείλω αδιάβαστο και ας μην το έχω καν λειτουργήσει ακόμη. όσο για τα λεφτά που έχω χαλάσει ως τώρα είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Θα δούμε .....!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Λαμπρούκο μου χαλάρωσε και κάμερα μαγικά σου να το δούμε στημένο. Ανυπομονώ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Που είναι οι φωτογραφίες βρε ;
|
||||
|
||||
![]()
πολύ σοβαρή δουλειά γίνεται, πολλά μπραβο Λάμπρο και σε όσους συντελούν για την διεκπεραίωση του!
πραγματικό στολίδι και μεγάλος οδηγός για όσους θέλουν ένα reef, σε μορφή αυτοματοποίησης! |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε ανυπομονούμε να δούμε το αποτέλεσμα.
|
|
||||
|
||||
![]() Τάκη, Τις ανέβασε στο fotobucket ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ τα είδα τα αγόρια πάντως
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Salt fish tank "¶πιαστο όνειρο ή μήπως όχι ; " | puntomad | Παραλία - Beach Bar | 9 | 13-03-16 14:20 |
Ξεκίνημα στα 120 λίτρα με "ουράνια τόξα" | gkginol | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 3 | 20-01-12 17:38 |
"Πληροφορίες για σωστό ξεκίνημα" | JONNY | Δίσκοι | 0 | 14-08-07 10:45 |