|
|
||||
|
||||
![]()
αραγωνιτη βαζουμε μονο σε αφρικανικα ενυδρεια και σε θαλασσινα, γιατι ανεβαζει τις σκληροτητες.
σε αυτα δεν φυτευουμε, επομενως δεν χρειαζεται να βαλεις τοσο πολυ και να κοβεις πολυτιμα λιτρα , τα οποια δεν περισσευουν κιολας.. αν δεν στηνεις καποιο απο αυτα τα ειδη ενυδρειων, πρεπει να τον αλλαξεις με φυσικο χαλικι ή αμμο. |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα με αυτο τι εγινε? Τι ψαρια θα βαλεις στο ενυδρειο? Ο αραγωνιτης ειναι δικη σου επιλογη ή σου τον προτειναν?
|
|||
|
|||
![]()
Ενα pseudotropheus που εχω ηδη θα βαλω. Τον αραγωνιτη μου τον προτεινε ενας φιλος!
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το pseudotropheus σε αυτα τα λιτρα, σου εχουν πει τα παιδια σε αλλο ποστ.
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το ξερω αλλα δεν μπορω να κανω κατι. Ειπα οτι το χαριζω και δεν ενδιαφερθηκε καποιος. Οποτε θα το κρατησω.. το εχω αποφασισει.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ειναι λαθος να το κρατησεις κατα την ταπεινή μου γνώμη, το ψαρακι αυτο θελει αλλα λιτρα αλλες συνθηκες κτλ |
|
||||
|
||||
![]()
Και θα περασει καλυτερα στο πετ σοπ;
η μήπως θα καταληξει σε καταλληλοτερο ενυδρείο; Απο την στιγμή που έβγαλες αγγελια να το χαρίσεις (και μπραβο σου) και δεν βρέθηκε καποιος να του προσφέρει μεγαλύτερο σπίτι, προσωπικα θεωρω πως κανεις το σωστο, να το κρατήσεις και να το φροντιζεις κι αν καποια στιγμη βρεθεί σωστοτερο περιβάλλον, το δινεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλατι...ποσοτητα? | vasilhs | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 22-09-13 18:39 |
Ποσοτητα αμμου | mmamatsis | Δίσκοι | 14 | 12-09-13 17:17 |
CO2 ποσοτητα και διαχυση... | Dimis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 09-01-09 09:13 |
ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΧΑΛΙΚΙΟΥ ? | Μικρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 11-04-07 14:33 |
ποσοτητα CO2 | panos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 19-07-05 23:38 |