|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Έτσι νομίζω και εγώ ,ότι πάει καλά. Σε ευχαριστώ ξανά. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Να είσαι καλά Μάνο
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Άδικα τον κατηγόρησα το καημένο,το μάτι δεν το είχε φάει.Το απομακρύνα εγώ με την απόχη. Πάντως φαίνεται μια χαρα Τι λέτε? https://youtu.be/cB5-4Hmk6c0 Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mansos : 12-11-17 στις 16:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Απο ζωντάνια καλά τα πάει
![]() Του βγαλες το όνομα τζάμπα χαχαχαχαχα ! Κορίτσι είναι Μάνο ?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όχι Αγοράκι είναι και κυνηγάει συνεχώς το lionhead.Δεν το έχει αφήσει σε ησυχία. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα τον Κύριο moor
![]() Κατέβασε το καλώδιο στο πάτωμα και βάλε κάτι πάνω του να κρατάει το βάρος του φίλτρου ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Κατάλαβαινω ότι δεν είναι και οι καλύτερες φωτογραφίες αλλά δεν μπορουσα να βγάλω καλύτερες,από το τραυμα ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mansos : 13-11-17 στις 02:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο χρυσόψαρο, Βοήθεια..!! | marialnta | Χρυσόψαρα | 6 | 26-11-15 16:47 |
Βοήθεια για ένα χρυσόψαρο | kostas epam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 29-05-12 19:48 |
βοήθεια για χρυσόψαρο! | aquaristas | Χρυσόψαρα | 2 | 04-01-10 00:45 |
κιχλίδα πρησμένο θολό μάτι. Βοήθεια! | roti | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 30-12-07 01:50 |
θολό μάτι σε "χρυσόψαρο" | dialpistis | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 02-05-06 12:23 |