|
|
||||
|
||||
![]()
Ντάξει ΈΦΑΓΕ !!! χαχαχαχα
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
55λιτρα ήταν τα καθαρά από μήκος επί ύψος επί πλάτος. Οπότε έβαλα λίγο λιγότερο από τα 3/4 του χαπιού. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() Μπράβο Μάνο ! Όλα να πάνε καλά
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Και εσύ Μάνο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αναρρωση ευχομαι.
Προτεινω να βελτιωσεις το συστημα αλλαγης νερου. Τουλαχιστον μπορεις να βαλεις ενα προστατευτικο στο λαστιχο, γιατι καποτε αργα ή γρηγορα γινεται και η αναποδια. Αν εχει κανενα παλιο μπαστουνι απο φιλτρο, ειναι οτι πρεπει.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Να ενημερώσω....... Το μάτι έπεσε το πρωϊ και επειδή δεν φαίνεται πια όπως το έβλεπα το πρωί , πιστεύω ότι το έφαγε(μπλιαχ)κιολας επειδή ο κύριουλης μας πεινάει πολύ. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mansos : 12-11-17 στις 14:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο χρυσόψαρο, Βοήθεια..!! | marialnta | Χρυσόψαρα | 6 | 26-11-15 16:47 |
Βοήθεια για ένα χρυσόψαρο | kostas epam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 29-05-12 19:48 |
βοήθεια για χρυσόψαρο! | aquaristas | Χρυσόψαρα | 2 | 04-01-10 00:45 |
κιχλίδα πρησμένο θολό μάτι. Βοήθεια! | roti | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 30-12-07 01:50 |
θολό μάτι σε "χρυσόψαρο" | dialpistis | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 02-05-06 12:23 |