|
|
|||
|
|||
![]()
Το μάτι το έχω ξεχάσει ήδη.
Αυτό που δεν θέλω και δεν μπορω να κάνω είναι να του το αφαιρέσω εγώ. Λογικά δεν θα φύγει μόνο του? Φαίνονται πολύ έντονα τα εσωτερικά του. Φαντασου ότι από τις φωτογραφίες που βλέπεις κρέμεται ΠΟΛΥ περισσότερο αυτή την στιγμή. Θα βάλω νέες φωτό . Σε 20λιτρο θα μπει για καραντινα Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλτρο στο 20 λιτρο με στρωμένο βιολογικό . Κάθε μερα 70 % αλλαγη νερού γιατι είναι μικρό για καραντίνα . Ίδια θερμοκρασία και δεν θα ταίζεις είναι πολύ μικρός ο χώρος .
Θα βάζεις κάθε μέρα 1/4 απο το χάπι , θα το κάνεις σκόνη . 10 μέρες και θα ενημερώνεις . Το μάτι δεν το πειράζεις , κατα 90 % θα πέσει . Σε αυτη την κατάσταση πρέπει να μην μολυνθεί γι αυτό ξεκίνα με augmentin και ότι θέλεις μου λές . Καλη ευκολία εύχομαι .
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν έχω φίλτρο,να τον βάλω χωρίς φίλτρο για αρχή και από αύριο να προμηθευτώ? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Θα πάρεις augmentin 500mg /125 mg απο αυτό 1/4 το κάνεις σκόνη και το βάζεις στο νερό .
Βάλε το απο σήμερα αν έχεις αεραντλία. Αν πάς αυριο για φίλτρο πάρε ένα μικρό βγάλε τα όλα απο μέσα και βάλε βιολογικό απο το ενυδρείου σου . Αφού θα πας για φίλτρο πάρε και ένα τετοιο http://www.ikea.gr/apothikeutikoi-ho...9254/99898536/ για να το βάλεις εκεί το ψάρι ![]() Και θα μου πείς να αλλάξουμε πάλι την δοσολογία .
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο χρυσόψαρο, Βοήθεια..!! | marialnta | Χρυσόψαρα | 6 | 26-11-15 16:47 |
Βοήθεια για ένα χρυσόψαρο | kostas epam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 29-05-12 19:48 |
βοήθεια για χρυσόψαρο! | aquaristas | Χρυσόψαρα | 2 | 04-01-10 00:45 |
κιχλίδα πρησμένο θολό μάτι. Βοήθεια! | roti | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 30-12-07 01:50 |
θολό μάτι σε "χρυσόψαρο" | dialpistis | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 02-05-06 12:23 |