|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Στα περίπου 1000 της ΑΟ αλλάζω πρόφιλτρα. Με τη λογική 1καθαρό προς 3"βρώμικο" όσμωσης. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μέχρι πρότινος έμενα στο Βόλο και τώρα μετακόμισα στο χωριό μου. Το νερό μας εδώ είναι εντελώς χάλια δυστυχώς.. Η αναλογία είναι σίγουρα καλύτερη τώρα πια που έβαλα 2η μεμβράνη. Ως τώρα δούλευα μία μόνο, αλλά είχα και μικρότερο ενυδρείο (100λ). Τώρα με το 450λιτρο πήρα δύο. Ωστόσο μάλλον το 1 προς 3 θα ακολουθήσω και πάλι λόγω νερού στο χωριό. Έχω την εντύπωση ότι είναι από γεώτρηση αν θυμάμαι καλά.
Έτσι και αλλιώς κάνω μετρήσεις με TDS meter οπότε θα δείξει πότε θα τα φτήσουν οι μεμβράνες! |
|
||||
|
||||
![]()
θεσσαλονίκη εγώ με 2 μεμβράνες της πλάκας από ebay είμαι σε αναλογία 1 καθαρό 1,5 βρώμικο και tds από 200 σε 15.
μόλις τις δω να πηγαίνουν πάνω από 20 θα πάρουν δρόμο και οι 2 , χαλάλι τα 15 ευρώ ![]() Επίσης όταν αλλάζω τα προφίλτρα αλλάζω και τη σειρά τους δηλαδή η δεύτερη που δέχεται πιο σκληρό νερό γίνεται πρώτη κοκ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόφιλτρα | chrisvari | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 14-02-14 22:45 |
Νιτρικά στο νερό του δικτύου! Πως μπορώ να φτιάξω νερό για κιχλίδες από RO; | BabylonX | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 02-05-13 03:50 |
Α/Ο νερό | kospets | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 05-09-09 21:30 |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
Νερό από A/C | torto | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 07-08-04 21:33 |