|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τις τσεκαρες με aquaforte;
πολυ ωραιες ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ασβεστολιθικες, δε τις τσεκαρα αλλά ξέρω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο, πολύ ωραίο το ενυδρείο σου.
Έχει γίνει κουκλί. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο Πανο. Τα κατάφερες τελικά
![]() Αυτό το τριφύλλι που έχεις στον πάτο πολύ ωραίο ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος Πανο.Γιατι αριστερα κιτρινιζει το πογκοστεμον?Φωτισμος ?
|
|||
|
|||
![]()
Όχι ο φωτισμός. Είναι τα καινούρια φύλλα που βγαίνουν στο κέντρο και είναι πιο ανοιχτόχρωμα. Απλά βλέπω πολλά απο τα παλια φύλλα, να έχουν πια πολυυυυ λεπτή καφέ γραμμή περιμετρικά. Δε ξέρω τι είναι. Φαντάσου ότι είχα βάλει 3 ρίζες και αναπτύσσεται τόσο γρήγορα που έχω γεμίσει την αριστερή πλευρά και τώρα γεμίσω σιγά-σιγά και τη δεξιά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να υπηρχε ενας τροπος διαχυσης να μη βλεπουμε καθολου φυσαλιδες co2 τι ωραια που θα ταν..
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ Λάμπρο.
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Να έρθεις να βοσκίσεις καλό μου παιδί. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Undertaker : 08-11-17 στις 19:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε συ Δημήτρη. Για δες το pogostemon και κοίτα τα φύλλα που έχουν καφετισει λιγάκι σε κάποια σημεία. Τι να φταίει;
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανο αυτο σου ειπα παραπανω.Μου εκανε εντυπωση το χρωμα.Σιδηρο βαζεις?Δεν πιστευω να εχεις ριξει κανενα εξελ η οξυζενε για αλγες κλπ?
|
|||
|
|||
![]()
Ρίχνω λιπάσματα diy που φτιάχνει ενας χομπιστας. Micro και macro (σίδηρος στο micro). Εξελ όχι, οξυζενέ είχα ριξει πολύ παλιά μια φορά. Αποκλείεται να είναι από αυτό. Τα καφέ σημεία στα φύλλα όμως απ ότι ξέρω προέρχονται και από περίσσια σιδήρου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |