|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καταρχας συγνωμη για το φιλε μπερδευτηκα. επισης ποιος ο λογος της επιθετικοτητας σου? ξερεις απο ποτε ασχολουμαι με τα ενυδρεια?? και απο ποτε ειμαι μελος εδω?? πριν το 2008 πολυ πριν καν ασχοληθείς εσυ.. οκ? γραφτηκα εδω το 2009 μπορεις να δεις απο ποτε ειμαι μελος εδω... οποτε σε παρακαλω ποιο κοσμια οταν αναφερεσαι σε μενα. δεν με ξερεις απο ζθες.. οσο για τα χρυσοψαρα το ειχα παρατήσει για λιγο το χόμπι... οπότε παρακαλώ δεν θα ηθελα να ξαναπαντησεις στο θεμα μου. ευχαριστω πολυ.
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου η φωτοευαισθησία είναι σύμπτωμα και όχι πάθηση
κατι ενοχλεί το ψάρι και για αυτό κρύβεται ακολούθησε τη θεραπεία με το Flagyl που σου είπε η Αρτεμησία και βλέπουμε. Επίσης δοκίμασε να βουτήξεις τη τροφή σε σκορδόζουμο να δεις αν θα φάει. Στα χρυσόψαρα προτείνω τροφή σε πέλετ, και ακόμα καλύτερα βυθιζόμενα. Αφου έχεις 300 λίτρα βάλε και άλλο ψαράκι, το τρώει η μοναξιά το κακόμοιρο, τα χρυσόψαρα μπορεί να μην είναι κοπαδόψαρα , είναι όμως πολύ κοινωνικά και η παρέα τα κάνει και νιώθουν πολύ καλύτερα και ασφαλή. Πες μας σε παρακαλώ ακριβώς τις μετρήσεις σου γιατί από "κανονικές" έχουμε ακούσει διάφορα ------------------- Το Black moor τι έπαθε ; http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=98499
|
||||
|
||||
![]()
οπως πρεπει Τακη ειναι οι μετρησεις.
ειναι στρωμενο το ενυδρειο κ μετραω με υγρα api. 10 νο 3 0 νο2 0 αμμωνια φυσικα σκληροτητα 7.2
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά τοτε,
δοκίμασε το σκορδόζουμο
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον επανέρχομαι Για να σας πω το τι εγινε.
Τελικά δεν εκανα καμια θεραπεία. προχθες πηγα και αγορασα αλλα 2 ενα fantail και ενα black moor κ πλεον γινανε 3.. Με το που τα εβαλα μεσα το παλιο fantail δεν εδωσε σημασια καθοταν κατω νοχελικο. σε 10 λεπτα ομβς τσουπ! ξεπροβαλε κ ξαφνικα απο χθες κολυμπάει κανονικα και τρώει κανονικα!!! απίστευτο.. αυτο που είπα για "πλακα" οτι επαθε "καταθληψη" που ηταν μονο σε 300 λιτρα... τελικα παρεα ηθελε...
|
|||
|
|||
![]()
Γενικά ισχύει αυτό με τα χρυσόψαρα, την θέλουν την παρέα τους.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα παω να πατω ακομα 2 αντε 3 να γινουν 5..6 συνολικα και πιστευω ειμαι καλα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κινέζικο ντοκυμαντέρ "Χρυσόψαρο" | SOCRATIS | Χρυσόψαρα | 3 | 23-10-13 17:24 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
θολό μάτι σε "χρυσόψαρο" | dialpistis | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 02-05-06 12:23 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |