|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Οι πολύ μεγάλες αλλαγές νερού σε ένα στρωμένο ενυδρείο δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα, ειδικά αν φροντίσουμε το νέο νερό να είναι σωστό.
Το θέμα όμως είναι να βρει την ρίζα του προβλήματος, γιατί αλλιώς πολύ γρήγορα θα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα. |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Ποια αλλη μπορει να ειναι η ριζα του κακου ? ...ειπαμε να μειωσει φωτα , να κοψει λιπασματα και ταισματα ,να καθαρισει το φιλτρο... αν αλλαξει και ολο το νερο οπως του λεω και φυγουν και νιτρικα , τι αλλο του μενει να κανει ?
εφοσον του προεκυψε αυτη η κατασταση ξαφνικα , το ιδιο ξαφνικα θα αποκατασταθει ...αυτο πιστευω ... filoxenos , τι εκανες τελικα ?ειδες βελτιωση ? |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Κοίταξε, αποφάσισα να το αφήσω για να δω τι θα γίνει και απλά παρακολουθώ "στενά" το φαινόμενο...
![]() Για μένα τα ενυδρεία είναι και γνώση και πηγή πληροφοριών και παρατήρηση κλπ κλπ. Το μόνο που έκανα είναι να βάλω 2 ρίζες κερατόφυλο μέσα, που μου έδωσε ο Τόλης χθες. Θα δούμε... (και θα μάθουμε...) ![]()
__________________
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και καλή υπομονή φίλε και κράτα μας ενήμερους είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα προκύψει.Πάντως το οτι έβαλες μέσα το κερατόφυλλο δεν νομίζω να έπειξε κανένα ρόλο στον χρωματισμό του νερού.
Φιλικά Ιορδάνης. |
#5
|
|||
|
|||
![]()
Τι λαμπες εχεις;Ποτε τις αλλαξες τελευταια;
|
#6
|
||||
|
||||
![]()
Το κερατόφυλο το έβαλα τώρα, δεν έχει καμία σχέση με το χρώμα, που οφείλεται σε έκρηξη άλγης, προφανώς. Οσο για τις λάμπες, είναι οκ. Αυτό που έκανα χθες, ήταν να καθαρίσω τα 2 φίλτρα που έχω, και βρήκα μέσα αρκετά φύλα. Ισως λοιπόν εκεί να οφείλεται η όλη ιστορία... Θα δούμε.
__________________
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|