|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ πιθανό να είναι . Πόσες ώρες έχεις φωτισμό ?
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι απεναντι απο παραθυρο οποτε τη μερα εχει μετριο εως χαμηλο φωτισμο αλλα δε το κοιταει ο ηλιος ποτε. Εχω βαλει να ανοιγει αυτοματα απο τις 5 μεχρι τις 12 το βραδυ.
Παντως 2-3 φυλλα απο το συγκεκρημενο φυτο δειχουν να ψιλοσαπισαν.... ελπιζω να ειναι κατι παροδικο. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να παρουσιάσουν τα φυτά ελείψεις συστατικών ..... θα σου πούνε τα παιδιά που ασχολούνται με φυτεμένα .
Το υπόστρωμα που έχεις πιο είναι ? Βάλε πιο νορμάλ ώρες φωτισμού για να μην νιώθουν τα ψάρια ότι εκει που πάει να νυχτώσει ξημερώνει ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις και κόκκινες ή ροζ λάμπες ;
|
||||
|
||||
![]()
Τη μεθοδο λιπανσης χρησιμοποιεις?
|
||||
|
||||
![]()
Καμια λιπανση δε χρησιμοποιω καθως δεν εχουν κλεισει ουτε μηνα στο ενυδρειο. η μια λαμπα ειναι καπως ροζ
|
|
||||
|
||||
![]()
το κοκκίνισμα που βλέπω στη φωτογραφία θεωρώ πως είναι από τη ροζ λάμπα.
Αλλά θα το ξαναπώ, μην ασχολείσαι με τα φυτά αυτά θα μεγαλώσουν την ιχθυοσύνθεση να κοιτάξεις το ενυδρείο που έχεις δεν μπορεί να φιλοξενήσει σκαλάρια μη κοιτάμε το δένδρο και χάνουμε το δάσος
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαπισμα φυλλων!! | sifos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 13-05-11 02:53 |
κοκκινισμα βαλισνεριας γιγαντεα | dimis_george | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 15-10-10 13:37 |
λυγισμα φυλλων | ErnieBall | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-03-10 00:30 |
κιτρινισμα φυλλων | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 16-10-07 10:30 |
σαπισμα φυλλων | fishme | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 28-11-04 17:03 |