|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Coolpad E501_EU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ηταν καλυτερα να ανοιξεις ενα καινουργιο θεμα στην ενοτητα φυτεμενα για να μπορουν να σε βοηθησουν και τα αλλα παιδια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βρε πως να το κάνω δεν ξέρω. Καινούριος ειμαι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για το συγκεκριμένο ερώτημα δεν χρειάζεται να φτιάξεις άλλο Στο μέλλον όμως όταν θα θες να ανοίξεις ένα δικό σου νέο θέμα θα πηγαίνεις στη κατηγορία που θες να ανήκει το θέμα σου και θα πατήσεις το κουμπάκι New Thread ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο στον θειο Τακη!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπόστρωμα σε φυτεμένο. | Konstantin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 16-08-17 08:30 |
υπόστρωμα σε φυτεμένο ενυδρείο | maikfasolakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 14-12-14 21:14 |
Καινούργιο φυτεμένο με υπόστρωμα.? | kilo_me | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 07-10-10 09:09 |
Τι υπόστρωμα έχω | laskarino | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 03-04-05 01:20 |
Φυτεμένο ενυδρείο χωρίς κατάλληλο υπόστρωμα | thediscusman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-05-03 19:10 |