|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαξε πλευρά Μπάμπη
δεν είναι δύσκολο μπορείς πολύ εύκολα να σκίσεις τη σιλικόνη με πετονιά, χορδή κιθάρας ή πλαστικό πλεκτό σπάγκο σαν και αυτούς που αμολάμε αετό τη Κ.Δευτέρα Μπορείς να καθαρίσεις εύκολα τη σιλικόνη με διαβρωτικό σιλικόνης
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για το φιλτρο πλάτης (στην πλευρά) ποια η άποψη σου; |
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον δεν έχει από κατασκευής του ίσως όχι
τι πάχος έχει το τζάμι ; Το ενυδρείο στο πάτο είχε ή έχει πλαστικό τελάρο ; Όπως και ψηλά Προτίμησε εξωτερικό φίλτρο και για ευκολία αλλά και για να μη χάσεις λίτρα Παρεμπιπτόντως , το ενυδρείο δεν κάνει για Χρυσόψαρα , Κρίμα ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πάχος τζαμιού 8εκ αν μετράω σωστά Οκ φιλτρο εξωτερικό. Υπάρχει στο εμπόριο μαύρη ενυδρειακη σιλικόνη; Γιατί δεν κάνει για χρυσόψαρα; Το πετσοπ της γειτονιάς τα δίνει σε γυάλα 15 λιτρων. ¶ρα τα 200 είναι καλά. (φυσικά να διευκρινησω ότι κάνω πλάκα για τα χρυσόψαρα σε περίπτωση που διαβάσει κάποιος που δε γνωρίζει) |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά σου έκατσε Μπάμπη.
Το ότι δεν έχει τελάρο σε βολεύει τώρα. Εγώ θα σου πρότεινα το εξής. Βάλε καινούργιο τζάμι στην πλευρά και πάρε άλλο ένα 8αρι για πάτο στο οποίο θα πατάει όλο το ενυδρείο. Θα γίνει αθάνατο. Ακόμα κι αν δεν βρεις μαύρη σιλικόνη πιστεύω ότι δεν θα φαίνεται η διαφορά αφού θα είναι πίσω. Αν η οθόνη έχει γρατζουνιες τότε πάρε μαύρη σιλικόνη και έχε το νέο τζάμι για οθόνη. Καπάκι θες σίγουρα. Θα σου πρότεινα να μην το πληρώσεις χρυσάφι όπως το προηγούμενο αλλά να κάνουμε μια εξέλιξη της πατέντας μου που δουλεύω τώρα. Το θέμα νομίζω ότι πρέπει να μεταφερθεί στο Φτιαξτο μόνος σου.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σκεφτόμουν να πάρω 4. 25αρια διαφανα κομμάτια πλεξιγκλας τα οποία θα βάλω σε υπάρχουσα πατουρα και για φωτιστικό εξωτερικά 2 λάμπες λεντ τύπου φθορίου. Αλλά είμαι ανοικτός σε προτάσεις |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει λινκ. Τώρα το μετατρέπω για να δώσω έξτρα αντοχή και εμφάνιση. Βάλε όταν το τελειώσω θα σου το δείξω.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
απο θαλασσα σε αφρική | astrapcian | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 31-08-17 19:44 |
Από φυτεμένο σε Αφρική? | veko | Tanganyika | 14 | 10-01-17 19:07 |
Σκέψης Για Αφρική...... | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 24-11-14 18:00 |
50 Λιτρα Αφρική Γίνεται? | jimn | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 15 | 23-11-13 14:21 |