|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο ανθρακας σίγουρα !!! Είχα βάλει ανθρακα για 10 μερες σε ενα ενυδρείο με φυτα και την άκουσαν όλα
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Έκανα edit παραπάνω συγνώμη , μάλλον δεν τα είδες όλα
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
νομίζω πως θα πρέπει να κάνεις μια πλήρη παρουσίαση για να σε βοηθήσουν οι γνωρίζοντες.
πότε έστησες το ενυδρείο ? πότε έβαλες τα φυτά ? τα lumens του φωτισμού ? οι 6 ώρες όμως νομίζω πως είναι λίγες, ειδικά για μερικά από τα φυτά σου που είναι υψηλών απαιτήσεων |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο συγνώμη κιόλας ο φίλος σου είχε τέτοιο φίλτρο σε φυτεμένο και άλλαζε άνθρακα κάθε μήνα ?
Είδα το φίλτρο στο ίντερνετ , τι να πώ δεν ξέρω πραγματικά ![]() Βάλε όσο βιολογικό χωράει μεσα να κανεις την δουλειά σου αλλά για ψαρια δεν κάνει το φίλτρο . Δεν είμαστε και κοντα να σου στείλω κανενα φυτό . Θα σε κατευθύνουν καλύτερα τα παιδιά που ασχολούνται με φυτεμένα .
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες καταρχην.
Στο ζουμι τωρα.... Για το φιλτρο στα ειπε η Νεραιδα. Ο ανθρακας αποροφαει μεγαλο μερος των λιπασματων.Θα βγαλεις τη αλυσσιδα,δεν ειναι οτι καλυτερο.Το εχσελ σε υπερδοσολογια καει φυτα αλλα και σε κανονικη δοση καποια δεν τα πανε καλα μαζι του.Ταμπλετες ποσες βαζεις?αλλαγες νερου κανεις και ποτε?Θα αλλαζα τις λαμπες με μια daylight και μια grolux.Η Elatine hydropiper θεωρειται απαιτητικο και δυσκολο φυτο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιωργος_Παυλου : 28-10-17 στις 17:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οι Vallisneria πιθανότατα σου λιώνουν από το Excel, είναι γνωστό πως εμφανίζουν τέτοια τοξικότητα από αυτό. Η Γουανιδίνη που περιέχει το Excel δεν είναι και οτι καλύτερο για τα ψάρια επίσης καθώς έχει ψυχοτρόπο δράση.
Καλύτερα βγάλε το πλαστικό διακοσμητικό και το κοχύλι και βάλε ξύλα και ουδέτερες πέτρες για διακόσμηση. Το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει Παρατήρησα τα ψάρια επίσης. Πολύ ετερογενής σύνθεση και το 1(silver shark), γίνεται πολύ μεγάλο για το ενυδρείο καθώς φτάνει τα 25-30εκ. Θέλεις τα 6πλασια λίτρα για αυτό το ψάρι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶λγη ή Σάπισμα ξύλου | sv3glw | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 25-09-14 15:26 |
Σάπισμα φυτων | dimitris1006 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 01-02-13 01:20 |
σάπισμα φύλλων | ALKAR | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 28-10-10 21:01 |
Μαύρη άλγη η σάπισμα φυτού? | lospci | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 10-01-09 13:34 |
Σάπισμα HYgrophila | Βίκυ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-03-05 13:30 |