|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφα όλα Μιχάλη μπράβο.
Βέβαια το buble μου αρέσει πιο πολύ. Κάποια στιγμή αν βρω θα βάλω και εγώ ένα.
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι σούπερ Μιχάλη θα φύγει κ η άλγη σιγα σιγα κ θα δείξει... ο χαμένος κύριος εμφανίστηκε ? Η ακομα στα χαμένα ειναι;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη reef plus και trace θα σου ανεβάσουν τα φωσφορικα στην παρουσα φάση καλύτερα κόψε τα .
Βακτήρια μου φαίνονται και αυτά υπερβολικά πολλά.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε ολους.
Οκ Κωστα, θα τα σταματησω αφου τι λες. Ποτε πρεπει να τα ξεκινησω??? Special Blend ειναι συμφωνα με τις οδηγειες απο το μπουκαλι. Να το σταματησω λες και αυτο?
|
||||
|
||||
![]()
Βακτήρια αυτή είναι η δόση συντήρησης;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα και παλι.
Ναι Κωστα, ετσι γραφει. Εκτος και αν εννοει ο ποιητης καθε 15μερες με αυτο το every other week
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη ανα δυο βδομάδες πρεπει να ειναι η συντήρηση, τα αναγραφόμενα ml/λίτρα σου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Thanasis.... Reef... Ξεκινημα!! | thanasis76 | Reef | 491 | 27-05-16 16:53 |
Ξεκινημα Reef 200λιτρα+Sump | Dream Waters | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 19-04-16 21:43 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |