|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Και τα τρία να σπρώχνουν μέσα αέρα ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι όλα να σπρώχνουν μέσα, αρκεί να υπάρχει κάπου ένα σημείο να βγαίνει ο αέρας. (Συνήθως βγαίνει από εκεί που είναι η εισαγωγή και η εξαγωγή του φίλτρου)
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ εδώ και δύο μέρες πιάνουν οι πέτρες άλγη καφέ από ότι διάβασα στο φόρουμ κάνει τον κύκλο της και φεύγει χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο για να το βοηθήσω το φωτισμό τον έχω 8 ώρες και αλλαγές νερού εβδομαδιαίες 80 λίτρα ευχαριστώ πολύ όλο το φόρουμ
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην ανησυχείς για την καφέ "άλγη".
Ξεκίνησες στρώσιμο? με ποιόν τρόπο? |
|
|||
|
|||
![]()
Στρωμένο είναι κλεοβουλε έχει και ψάρια το ενυδρείο τρέχει δύο μήνες
------------------------- Το στρώσιμο το είχα κάνει με τροφή και βακτήρια και έστρωσε γύρο στις 30 μέρες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη καλατζος : 02-11-17 στις 21:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και από μένα φίλε μου.
Ανέβασε καμία φωτογραφία να δούμε τι έχεις φτιάξει! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου έχω κάνει παρουσιάσει ενυδρείου . Το ενυδρείο τρέχει δύο μήνες και παρουσιάστηκε καφέ άλγη από ότι διάβασα κάνει τον κύκλο της και φεύγει μπορώ να κάνω κάτι για να το βοηθήσω? Φώς 8 ώρες και αλλαγές νερού εβδομαδιαία 80 λίτρα υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42399 κάνε μια παρουσίαση, βάλε και φωτογραφίες για να μη χάνουμε τη μπάλα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |