|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό φίλε μου, να το χαρείς και εσύ και τα ψαράκια σου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο φιλε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος!!
πολυεξοδα τα μποστανια αλλα υπεροχα ![]() μια παρατηρηση..μηπως δεν χρεαζεσαι τοσο φως για τις μελανοταινιες; ![]() Αλλα τραβα καμια πανοραμικη να καταλαβουμε καλυτερα το μεγεθος του ενυδρειου,νομιζει κανει πως προκειται για 100 λιτρο..
|
|||
|
|||
![]()
Αναγκαστικά τόσο φως γιατί πρόκειται να βάλω και πιο απαιτητικά φυτά σιγά σιγά με την προσθήκη του διοξειδίου. Το ενυδρείο έχει πολλά σκιερά μέρη αλλά εγώ βλέπω τα ψάρια να κυκλοφορούν περισσότερο στα ανοιχτά σημεία. Μη φανταστείς ότι έχει πολύ δυνατό φωτισμό. Είναι 340 λίτρα ενυδρείο και ο φωτισμός είναι χοντρικά 200W
.......να βάλω μεζούρα από κάτω να φαίνεται το μέγεθος του ενυδρείου λες; Γιατί η φωτό πανοραμική είναι. |
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο , το ενυδρείο τι διαστάσεις έχει ;
|
|||
|
|||
![]()
120-47-60
.....καποιος μου μάτιασε το ενυδρείο. Κάνω αλλαγή νερού τώρτα, μιλούσα στο τηλέφωνο και άδειαε όλο το ενυδρείο, 7 εκοτοστα νερό εμιενε μέσα. |
|
||||
|
||||
![]()
Και δεν του φαίνεται
Παράθεση:
Εγινε ζημιά ;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στησημο 1350 λίτρα περίπου ενυδρείο | Dahtilas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 41 | 18-03-19 20:47 |
Κατασκευή Νέου Φίλτρου περίπου 700 λίτρα | Artemisia | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 97 | 15-08-16 22:37 |
Προτάσεις ψαριών για 60 λίτρα από Αυστραλία- Νέα Γουινέα | nita | ¶λλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 7 | 07-10-11 16:34 |