|
|
||||
|
||||
![]()
Τι προτεινετε για τη σκληροτητα? Να ριξω κ αλλο aquatan?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα χαρτάκια είναι αναξιόπιστα,
το πιθανότερο να μην έχεις αυτές τις τιμές. Η GH, KH και το PH δεν αλλάζουν με ζουμιά και μαντζούνια ή θα πρέπει να βάλεις τύρφη ή να πάρεις φίλτρο Α/Ο
|
||||
|
||||
![]()
μονο εγω το βλεπω αυτο ''Παραγγειλα δυο κλοουν κ ενα black ghost knife''???
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κανει γι αυτα τα ψαρια το ενυδρείο που εχεις..
Εχει πολλα λαθη και πριν διορρθωθουν τα υπαρχων, κανεις αλλα. Gh, kh, ph πες οτι δεν μετρησες... Με τα χαρτάκια δεν γίνεται δουλειά. Βασικα θελεις υγρα τεστ νερου για No2, no3, nh4. Και αλλαγη διαακοσμιση (για μενα και υποστρωματος) και ψαροσυνθεσης. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------ Βρε φίλε , από το κακό στο χειρότερο πας ακύρωσε τη παραγγελία γιατί τα ψάρια που παράγγειλες θέλουν πάνω από 500 λίτρα και τα κλόουν δεν μπαίνουν μόνο 2 , αλλά θέλουν ομάδα τουλάχιστον των 8 ατόμων και γίνονται μεγάλα ψάρια για το μαχαιρόψαρο να μη το συζητήσω δεν μπαίνει με τίποτα στο ενυδρείο σου. Φίλε μου το ενυδρείο σου δεν κάνει για τόσο μεγάλα ψάρια
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψαρια προτεινετε?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν έχεις σκληρό νερό και δεν θες να το φτιάχνεις πήγαινε σε Αφρική,
σε αυτό θα σου πουν οι Αφρικάνοι τι μπορείς να κάνεις αλλιώς μαλακώνεις το νερό και βάζεις φυτά και μια καλή ομάδα από κοπαδόψαρα πχ 30 ροδοστομους, και αν βάλεις κατάλληλο βυθό μπορείς να βάλεις και μια μικρή ομαδούλα από Cory και είσαι άρχοντας μπορείς ακόμα μαζί με αυτά και ένα ζευγάρι Apisto και είσαι υπερπλήρες Με νερό όμως GH=28 (αν είναι τόσο) πέφτουν τα όρια επιλογής ψαριών, εκτός από Αφρικάνικα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η αληθεια ειναι οτι θελω πολυ να κρατησω το redtail.... η παραγγελια ακυρωθηκε κ με συμβουλεψαν αν θελω να βαλω gaby μεσα να γεννανε.... Πιστευω θα τα τρωει κ στο τελος θα μεινουν μονο τα gaby. θα κοιταξω κ αυτα που λες φυσικα κ θα δω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
rainbow shark μαζί με silver shark? | maskaras | ¶λλα ψάρια Ασίας | 5 | 08-10-13 10:26 |
γνωμες,συμβουλες για αγορα εξωτερικου φιλτρου | gemen | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 04-05-10 22:25 |
Γνωμες και συμβουλες για ενυδρειο με πετρες... | bros5 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 04-12-09 09:35 |