|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια κ την υποστήριξη σασ!!!ελπίζω να τα καταφέρω κ να πάνε όλα καλά!!
Να ρωτήσω πόσο αντιφώς πρέπει να βάλω στα 220λιτρα? Ενεργό θέλει 1γρ ανά 4 λίτρα αντιφώς πόσο?? |
|
||||
|
||||
![]()
Χρηστο αυτο γραφει στη waterwaves 2) Τυπική δοσολογία: 100 ml υλικού ανά 400 λίτρα ενυδρείου θαλασσίνου νερού ή 800 λίτρα ενυδρείου γλυκού νερού - αντικατάσταση κάθε 2 μήνες ή αργότερα (βλ. παρακάτω).
85gr εχω βαλει εγω παντως
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος Μιχάλη, νόμιζα ο αντιφως ηταν σε μικρότερη δοσολογία.. εβαλα αλλα το σκιμμερ υπερχειλίζει Φούλ, ελπιζω απο αυριο να ειναι σε πιο καλο mood
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή και από εμένα!!!! Το στήσιμο του βράχου δείχνει πολύ ωραίο. Μια παρατήρηση μόνο... Από το δεξί νησί, αν έβγαζες τον μπροστά αριστερό βράχο, νομίζω ότι θα έδινε καλύτερη αίσθηση του βάθους, εκτός και αν με ξεγελάει η φωτογραφία.
"Let me tell you how you measure a man, when his world starts to fall see how tall he stand. It matters not how many times you fall down, what matters most is how many times you rise. Mistakes build character, and character takes you places money can't." |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ομορφο το aquascape σου , καλή αρχή στον ομορφο κοσμο του θαλασσινου !!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω πολυ παιδια..!Το scape ναι ειναι μοναδικό, απίστευτο πολυ!
Sxetikos για την μικρή πιατελιτσα μπροστά λες ε? Ισως φταίει η γωνία αλλα ειναι μια χαρα με την πιατελιτσα, πισω απο αυτην εχει τεράστια τρύπα κ περάσματα. Γενικά το συγκεκριμένο νησάκι μου θυμίζει κατι απο ναό ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, εν αναμονή του στρωσιματος κ της αναστασης του ν. Βράχου πιάστηκα λιγο με τα του ηλεκτρολόγου/μαραγκου. Δεν ειναι κ επαγγελματικά αλλα η προσπάθεια μετραει κ η χαρα της δημιουργίας... θα σουλουπωθουν κ αλλο εννοειται εχουμε χρόνο.. λόγω υπερβάλλοντα ζήλο με τα του ενυδρειου , μου έβαλε κ ΄χερι ΄ η κυρα κ συμμάζεψα οτι καλώδιο υπήρχε στο σπίτι κ οτι πρίζα ψιλό κουνιόταν ... έκανα κ ενα πρόχειρο καπάκι γτ θα μπει στο προγράμμα λεντ κατασκευή όσον αφορά τον φωτισμό.. αυτα τα ολιγα ...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος ζητάει βοήθεια! | Mike glym | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 34 | 07-04-16 22:58 |
Η γυναίκα μου ο amano | johnpecn` | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 79 | 29-10-15 11:49 |
Μονομάχος ζητάει τη βοήθεια σας | Αιμιλιος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 09-03-13 11:59 |
Πείσε τη γυναίκα σου για νέο ενυδρείο! | Plakas | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 32 | 12-01-12 00:14 |
Αρχάριος ζητάει βοήθεια . | giagligian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 21-03-08 20:15 |