|
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμένο φιλτρο το βάζουν στα ενυδρεία τους που είναι 60λιτρα.
Με ονομαστική ΡΟΗ 600λ\ωρα που λέει δεν νομίζω πως μπορεί να καλύψει ούτε ενυδρείο 100λιτρων. Στο λέω γιατι το έχω το συγκεκριμένο 60λιτρο ενυδρείο και φιλτρο. Είναι οριακό ακόμα και για το 60λιτρο. Και πάντα παίζει ρόλο τι ψάρια θες να βάλεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Σκεφτόμουν να βάλω ένα κοπάδι αγγελοψαρα και κάνα κοπάδι cory, ίσως και κάνα gourami.... Ακόμη το σκέφτομαι βέβαια γιατί όπως είπα δεν βιάζομαι...
------------------------- Το ενυδρείο φυτεμένο λέω να το κάνω ναι.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Yiannis1 : 25-10-17 στις 23:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φίλτρα αυτά μια χαρά είναι σαν βοηθητικά ή για πολύ μικρότερα ενυδρεία.
Ακόμα όμως κι αυτοί που τα αγοράζουν ενσωματωμένα στο ενυδρείο τους, τα αφαιρούν γιατί πιάνουν χώρο. Για το ενυδρείο που σκέφτεσαι προτίμησε ένα αρκετά μεγάλο ή καλύτερα δυο εξωτερικά φίλτρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσα ένα μεγάλο πάρα δύο.. ένα με ονομαστική ροή 1200 λτ. δεν κάνει δουλειά;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε φυτεμένο με λίγα ψάρια νομίζω ότι αρκεί.
Είναι συνάρτηση του τι θα βάλεις στο ενυδρείο. πχ Ένα φίλτρο μπορεί να καλύπτει βιολογικά το ενυδρείο αλλά να υστερεί σε κυκλοφορία. Ένα άλλο μπορεί να έχει καλή κυκλοφορία αλλά μικρό όγκο υλικών άρα και ανεπαρκή βιολογική κάλυψη. Κάποιο άλλο να είναι αποτελεσματικό σε κυκλοφορία-βιολογία αλλά αν χρειαστεί να προσθέσεις περισσότερα ψάρια να μη σε καλύπτει. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είμαι σίγουρος ακόμη για το τι ψάρια θα βάλω ακόμα... Δεν υπάρχει κάποιο που να με καλύπτει σε κάθε περίπτωση;
![]() Το φίλτρο της Sun Sun 304B + UV 9 W πως σας φαίνεται;; Είναι καλή φίρμα αυτή;; Γιατί μου φαίνεται πολύ οικονομικό φίλτρο σε σχέση με τα άλλα που βλέπω ( έχει και uv ) |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα εβαζα UV. Καλυτερα δυο φιλτρα οπως λεει ο Κλεοβουλος. Θες ιδανικα 10 χ κυκλοφορια σε φυτεμενο.. Δες και τα Αquanova σαν φιλτρα οικονομικα και δυνατα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φίλτρο άμμου(bed filter) | Κόφινας | Δίσκοι | 0 | 03-04-09 20:38 |