|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
T8 είναι η διάμετρος της λάμπας
υπάρχουν και Τ5 και Τ12 ![]() το 18w είναι η κατανάλωση άρα και η θεωρητική απόδοση
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αφού έκανα μια πρόχειρη έρευνα στο forum, δεν βρήκα κάτι να μου λύσει την απορία...
Το κερατόφυλλο, τι λάμπα χρειάζεται για να ευδοκιμήσει;; Παράδειγμα εγώ με την λάμπα που έχω, γίνεται δουλειά;;... Κάνει για να ευδοκιμήσει ή χρειάζεται πιο δυνατή;; ( T8 - 18w - daylight ) |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα. Με την συγκεκριμένη λάμπα που έχεις, λογικά δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Είναι καινούργια ή παλιά? Ποιες είναι οι διαστάσεις του ενυδρείου? Παίζει ρόλο και αυτό. Το κερατοφυλλο δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε φωτισμό. Δες τα links εδώ αν μιλάμε για το ίδιο φυτό.
http://www.aquaticplantcentral.com/f...ails.php?id=83 http://tropica.com/en/plants/plantde...(021APOR)/4434 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanisalus18 : 31-10-17 στις 18:17 |
|
|||
|
|||
![]()
Οι διαστασεις που εχω ειναι 80μηκος 40 υψος 30 πλατος.. Η λαμπα ειναι σχετικα καινουργια, ειναι δεν ειναι 3 μηνες..
|
|
||||
|
||||
![]()
Πουλανε ακομα ενυδρεια με Τ8 λαμπες; Αν παμε με το κλασσικο watt ανα λιτρο, εχεις εναν σχετικα χαμηλο φωτισμο. Μονο το κερατοφυλλο εχεις απο φυτα στο ενυδρειο σου; Σου εχει εμφανισει δηλαδη καποιο προβλημα;
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω βάλει καν φυτά ακόμη μέσα, για αυτό πριν βάλω θέλω να σιγουρευτώ πως ο φωτισμός είναι οκ...
Το ενυδρείο μου το έκανε δώρο ένας φίλος επειδή αγόρασε άλλο και μου είπε πως η λάμπα είναι πρόσφατα αλλαγμένη..... Είναι χαμηλός ο φωτισμός;; Δηλαδή δεν είναι κατάλληλο για κέρατοφύλλο;; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λάμπες | ανδρεα | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 25-03-13 00:18 |
Λάμπες Τ8 | antricos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 20-12-12 14:15 |
Λάμπες | gmanes | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 21-04-09 16:13 |
Λάμπες 36W ; | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 18-06-05 18:24 |