|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν έχουμε και λέμε. Η γυναίκα δε θέλει 2ο ενυδρείο σπίτι οπότε το γαριδαδικο θα γίνει στο εργαστήριο - γραφείο μου στη σοφιτα.
Γυάλα βρέθηκε 65χ35χ25υψος. Φωτιστικό θα φτιάξω σιγά σιγά εγώ με λεντοταινιες ή με λάμπες φθορίου λεντ 8 watt. Φιλτρο θα πάρω κρεμαστό. Και πάμε τώρα στα σημαντικά. Το υπόστρωμα από τα γκαπι fluval stratum με το χαλίκι θα βγει τελείως γιατί το χαλίκι είναι χοντρό και περνάνε ακαθαρσίες από κάτω ανεβάζοντας μου τα νιτρικά. Αν το χρησιμοποιήσω στις γαρίδες που είναι λιγότερο ρυπογονες κάνει; ¶λλες συμβουλές; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα ειναι και στρωμμενος ο βυθος για τις γαριδες.Ενα χοντροπλυσιμο με νερο ενυδρειου και οκ.Με τα σπορακια απο ebay αποφυγε το!Τον πρωτο μηνα θα ειναι ωραιο το γκαζονακι αλλα μετα θα μεταλλαχθει σε αγνωστης ταυτοτητας φυτο,υψους ανω των 10 ποντων ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη ευχαριστώ. Μέσα στις ημέρες θα παραγγείλω το χαλίκι για τα γκαπι και το φιλτρο για τις γαρίδες . Θα φτιάξω και το φωτιστικό
Μόλις είμαι έτοιμος για στήσιμο θα μιλήσουμε. Εξάλλου θα πρέπει να βρω και γαρίδες ------------------------- Έχετε να προτείνετε κανένα κρεμαστό φιλτρο για το ενυδρείο; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 24-10-17 στις 15:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δε θελει κοπο.. Θελει τροπο... | Konstantin79 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 25-08-10 16:52 |
Aσχετος | beteranos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 12-11-08 00:54 |
ασχετος | odin79 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 14-04-08 14:08 |