|
|
||||
|
||||
![]()
καλυτερα εναν καθαριστη αερα παρα ιονιστη.ο ιονιστης ειναι αχρηστος.για τις μυρωδιες μιλαμε παντα.αλλιως ενας αφυγραντηρας ειναι απαραιτητος
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() στην περιγραφη του λεει Ο καθαριστής αέρα WAC U300 της WINIX είναι από τις πρώτες σε πωλήσεις συσκευές καθαρισμού του εσωτερικού αέρα παγκοσμίως με 5 σταδια καθαρισμου οποτε μηπως και απο αποψη μυρωδιων γενικα στον χωρο κανει δουλεια .. Τακη , στην αρχη αφυγραντηρα ελεγα να παρω με ιονιστη, αλλα πρωτον δεν εχουμε και τοσο πολυ υγρασια , και δευτερον στην περιπτωση που θελω για αφυγρανση εχω καλο μηχανημα A/C που το βαζω στη αφυγρανση , οποτε ειπα να παω προς καθαριστη αερα ..ο οποιος θα εχει οσα περισσοτερα φιλτρα γινεται και γενικα καλες κριτικες για τον καθαρισμο της ατμοσφαιρας ( νομιζα οτι ο Ιονιστης ειναι το ιδιο πραγμα ...) για να μου απομονωσει οποιαδηποτε μυρωδια μου βγαλει και το ενυδρειο τωρα η και μελλοντικα αλλα και γενικα για σκονες -μικροβια κλπ !!! Κλεοβουλε , σημερα γυρισα σπιτι το μεσημερι , ειχα παρελειψει την πρωινη τροφη γιατι αργησα να φυγω για δουλεια το πρωι και δεν προλαβα να τριψω τροφουλα κλπ ..και τσουυυπ παλι ο αφρος , εριξα τροφη γυρισα και λιγο την εξοδο προς το μερος που ειχε μαζευτει ..και εχει μειωθει..(επισης αυτο συμβαινει μετα αφου εχω ταισει σπιρουλινα δεν ξερω αν ειναι τυχαιο ..)
|
||||
|
||||
![]()
για τον αφρο μπορεί να φταίει και η τροφή,
το έχω παρατηρήσεις σε κάποιες τροφές της Tropica
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εκανα και edit μετα αλλα εισαι αστραπη και προλαβες και απαντησες ![]() ![]() μετα απο ταισμα με σπιρουλινα μια ολοκληρη μερα , την επομενη το παρατηρω αυτο αν θυμαμαι καλα, και τοτε που ειχα δει αφρο παλι σπιρουλινα ειχα δωσει ,της ocean nutrition δινω 2 ημερες την εβδομαδα , σπιρουλινα flakes ,τις αλλες μερες οσο δινω της jbl μια για malawi που εχω ..τιποτα απο αφρο ... οι μετρησεις κανονικες..
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι γρήγορο πιστόλι
![]() Τότε το πιθανότερο είναι να φταίει η τροφή
|
||||
|
||||
![]()
ειναι βλαβερο για τα ψαρια αυτο ? η δεν τα πειραζει ? αν βεβαια ειναι η τροφη , που αν ηταν κατι κακο θα το εβλεπα και στις μετρησεις μου νομιζω ..οτι κατι δεν παει καλα ..
|
||||
|
||||
![]()
οχι βλαβερό δεν θα έλεγα πως είναι,
σε πολύ μεγάλο βαθμό ίσως να μειώνει την ανταλλαγή αερίων αλλά λύνεται σχετικά εύκολα με μια μικρή ανατάραξη στην επιφάνεια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μυρωδια | avgeris | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 09-02-16 22:30 |
Φιδακι για κουνουπια, μυρωδια και ψαρια.. | stratigos24 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 13-06-14 13:00 |
αναταραξη νερου - τροφη και μυρωδια | Vangelis21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 21-10-12 10:38 |
μυρωδια στο χωρο | demka27 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 8 | 02-01-11 01:42 |
Ασχημη μυρωδια!!! | babis100nx | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 10-12-10 13:01 |