|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου θα σας στεναχωρήσω αλλά μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω
μου έτυχε κάτι έκτακτο, την επόμενη φορά
|
|||
|
|||
![]()
Ελπίζω να μην είναι κάτι το σοβαρό. Καφέ θα βρούμε χρόνο κάποια άλλη στιγμή να πιούμε
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπών εχουμε κάτσει λιγο ποιο κατω απο εκει που καθόμαστε.....space λέγετε έξω καθόμαστε θα μας δείτε!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε 10-15 θα είμαι εκεί
------------------------- Έχασα για λίγο ένα μέτρο και τον ηλεκτρικό από 10 λεπτά το καθένα καθυστέρηση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 21-10-17 στις 17:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπαμπη ειμαστε πιο κατω...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια πολύ ωραία βραδιά τελείωσε.
Γνώρισα αρκετά από τα άτομα που καθημερινά μιλάμε στο chat. Είπαμε τα σοβαρά μας, είπαμε και τα αστεία μας. Σας ευχαριστώ πολύ όσους μπόρεσαν να έρθουν και σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να ξανά έρθω κάποια στιγμή στο μέλλον. |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε όλους!
άλλη μια συνάντηση του φορουμ μας τελείωσε..... τα είπαμε, γελάσαμε ήπιαμε και τις μπυριτσες μας και φύγαμε! το μαγαζί καινούργιο και με ενεργεί συμμετοχή προς εμάς. μου άρεσε που είδα νέα μέλη του φορουμ, τους ευχαριστώ θερμά για την συμμετοχή τους! πάμε να δούμε και την καθιερωμένη φώτο μας, με ένα κουίζ αυτή την φορά.. ....ποιος είναι ο Μπάμπης; ......και αν όντως είναι ο ίδιος. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαροσυνάντηση Σεπτεμβρίου 2017 | voas | Greek Aquarist's Boards | 65 | 11-09-17 19:47 |
Ψαροσυνάντηση Μαίου 2017 - Αθήνα | Τάκης | Greek Aquarist's Boards | 90 | 03-06-17 22:09 |
Ψαροσυνάντηση Δεκεμβρίου 2016 - Αθήνα | Τάκης | Greek Aquarist's Boards | 113 | 29-12-16 19:42 |