|
|
||||
|
||||
![]()
Για λέγε Χρήστο προχωραει η κατάσταση; ρίξε και καμιά φωτογραφία
![]() Τι έχει μείνει Τώρα;
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής, προμηθευτηκα ενεργό κ αντιφώς,σπέσιαλ, τελειώνω κ με το diy φωτισμό στις 4 λάμπες θα είμαι ( έχω χώρο κ για άλλες δύο αν χρειαστεί μελλοντικά), μου έχει έρθει κ ο πολυαναμενομενος stc, απλά περιμένω το ρεφρακτομετρο να έρθει που το έχω παραγγείλει, μένει μόνο να σπάσω το αλάτι κ να γεμίσω...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρησταρα τι νεα εχουμε, έβαλες νεράκι μεσα;
Ζέστανε μας με καμια φωτο... |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο ναι σημερα όλη μερα με αυτο ασχολιόμουν
![]() ![]() ![]() ![]() Απο αυριο θα ειναι πιο καθαρό το νερο τωρα ειναι λιγο θολό.. Ενα θεματάκι με τον θερμάντηρα ειχα αλλα οκ λύθηκε... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 26-10-17 στις 06:00 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Χρησταρα. Πολύ όμορφο.
Με το καλό το μακροβούτι σου! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη και απο εμενα Χρηστο. Ολα καλα θα πανε
|
||||
|
||||
![]()
εχει πολυ δυνατες προοπτικες αυτο το ενυδρειο.
εδω θα ειμαστε και θα το καμαρωνουμε ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Χρησταρα μου, παμε γερά φιλαρακι...
Με το καλό να τα δεχτείς ολα! |
|
|||
|
|||
![]()
Όσο πιο σωστό κα καθαρό ξεκίνημα τόσο λιγότερο .
Θα εμφανίσει μην αγχώνεσαι!! Πιο είναι το επόμενο βήμα; |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπεραααα λοιπόν το μέλετουσα κ ήρθε!!! Γεμιζω άλγη διατομικη πάμε καλά από μετρήσεις σταθερές τιμές στο μαγνησιο στο Ca kh. Αμμωνία 0 νιτρώδη δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι 0 η το ελάχιστο, κ νιτρικά υπάρχουν καποια ( δεν έχω το χαρτί να δω πόσα έχω ) από βδομάδα θα αρχίσω να βάζω τους πρώτους κατοίκους κ τα πρώτα κοράλλια
![]() ![]() Αλλαγές νερού κανονικά κ πριν την ώρα τους έκανα κ μια προσθήκη χαετο στην έξοδο του σκιμμερ ( προσπαθώ να κάνω κάτι σαν refugium ) είναι σε πειραματικό στάδιο ευχαριστώ πάρα πολύ τον Δημήτρη για το χαετο!!! ![]() Αυτά τα λίγα κ από μένα |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος άμα δεν έχεις νιτρώδη και αμμωνία βάλε ψαράκια !
Απλά να βλέπεις και τα νιτρικά Γιατί ίσως στην αρχή ανέβουν απότομα ! |
|
||||
|
||||
![]()
Όλα καλά αύριο τα πρώτα ζωντανά μπαίνουν μέσα, καθώς και κάποια κοράλλακια επιτέλους!!! Τώρα θέλω να ρωτήσω... ποιο είναι το επόμενο βήμα?? Πέρα από τις ρουτίνες συντήρησης κ συμπλήρωσης των υγρών (όταν θα αρχίσω να έχω).. θα πρέπει να πάρω κάτι πρόσθετο να ρίχνω? Αν ναι πιο? Τι ακόμα θα χρειαστώ για το ενυδρειο? Για τα κοράλλια? Κάποιο έξτρα ζουμί
![]() ![]() ![]() Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη, ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος ζητάει βοήθεια! | Mike glym | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 34 | 07-04-16 22:58 |
Η γυναίκα μου ο amano | johnpecn` | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 79 | 29-10-15 11:49 |
Μονομάχος ζητάει τη βοήθεια σας | Αιμιλιος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 09-03-13 11:59 |
Πείσε τη γυναίκα σου για νέο ενυδρείο! | Plakas | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 32 | 12-01-12 00:14 |
Αρχάριος ζητάει βοήθεια . | giagligian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 21-03-08 20:15 |