|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σάββατο και εγώ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Οπότε το κλείνουμε για Σάββατο αφού βολεύει τους περισσότερους.
Ώρα 18:00 είναι καλά; Μαγαζί;; Αυτό με τις γκαρσονες ή το άλλο που γράψαμε πιο πάνω; |
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα για Σάββατο.. καφέ στους μούσατους μπίρα στα κορίτσια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο πιο σωστος... Καφε στα μουστακια, ποτο στα κοριτσια. Κυριακη γηπεδο και Δευτερα βλεπω να ψαχνω σπιτι για να μεινω....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για να ανακεφαλαιώσουμε
κατά τις 6 στο πεζόδρομο στο Θησείο τη προηγούμενη φορά δεν πήγαμε στο The sowl γιατί δεν έχει φραπέ αλλά σε αυτό που πήγαμε είχε "Μουστακαλήδες" επειδή όμως μια ωραία ατμόσφαιρα γίνεται ακόμα πιο ωραία από τον "όμορφο" χώρο, λέμε να πάμε πάλι στο sowl και όσοι θέλουν φραπέ να πιουν κάτι άλλο ή το πολύ πολύ να κάτσουμε σε κανα παγκάκι με τον καφέ στο χέρι να βλέπουμε τη πασαρέλα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στον πεζόδρομο που ακριβώς?
Κάποιος αν μπορεί να μου στείλει με pm το κινητό του, αν χρειαστώ τίποτα να σας πάρω! PS. Να φοράω πουκάμισο με ένα γαρίφαλο στο πέτο ή να κρατάω μια τσάντα με τραχανά για να με καταλάβετε ?! |
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαροσυνάντηση Σεπτεμβρίου 2017 | voas | Greek Aquarist's Boards | 65 | 11-09-17 19:47 |
Ψαροσυνάντηση Μαίου 2017 - Αθήνα | Τάκης | Greek Aquarist's Boards | 90 | 03-06-17 22:09 |
Ψαροσυνάντηση Δεκεμβρίου 2016 - Αθήνα | Τάκης | Greek Aquarist's Boards | 113 | 29-12-16 19:42 |