|
|
|||
|
|||
![]()
Χαχα, γενικός θα προτιμούσα εύκολα ψαράκια μιας και είμαι αρχάριος.. ας πούμε πιο πάνω μου πρότεινε ο φίλος να πάρω γκαμπυ που τα είδα και μου άρεσαν πολύ, με αυτά τι παίζει;;
Από φυτά επίσης τι μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή;; Τι είδους συντήρηση χρειάζονται;; Παιδιά αν γίνεται θέλω να μου λέτε μερικές λεπτομέρειες στο κάθε τι, γιατί θα τα κάνω πάλι σαλάτα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελεια!! Οποτε καταληξαμε στο οτι θα παρω γκαμπυ
![]() Οσο για τα φυτα, πρεπει να παω να αγορασω κανα ειδικο χαλικι ή ειμαι ενταξει με αυτο;; πχ αν επαιρνα ανουμπιες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Yiannis1 : 19-10-17 στις 17:08 Αιτία: συμπληρωμα |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι.......η ανούμπια δεν έχει σχέση με το χαλίκι γιατί δεν φυτεύεται!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αρα απλα δενω τις ριζες τις γυρω απο μια πετρα και τελος;; υπαρχουν και αλλα τετοια φυτα που να μην εχουν σχεση με φυτεμα;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάτσε να μας πει και κανένας μποστανάς που θα ξέρει καλύτερα από φυτά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Του είπα του πετσοπα για τα γκαμπυ και μου είπε να μην ασχοληθώ γιατί είναι δύσκολα ψάρια και δεν είναι για αρχάριους, θέλει λέει πολύ φυλλωσιά γιατί γεννάνε, θέλουν λέει πιο σκοτεινό νερο, θέλουν τύρφη κλπ... Ισχύουν όλα αυτά;;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |