|
|
|||
|
|||
![]()
Κλασικό φαινόμενο κυανο.
1.Ανισορροπία θρεπτικών 2.Κυκλοφορία 3.Λάθος τάισμα Μερικές αιτίες που μπορεί να κάνει εμφάνιση |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Sg:1026 Kh:8 dkh Ph:8,1 Ca:460 ppm Mg:1500++ppm Μη μετρήσιμα No3: 5mg/l No2:0mg/l Po4:0ppm (salifert) Nh3:0mg/l |
|
|||
|
|||
![]()
Πρέπει κάποια στιγμή να πάρεις ένα φωτόμετρο της hanna για φωσφορικα το ultra low για να μετράς πιο σωστά φωσφορικα .
Έτσι θα βλέπεις την αναλογία σου με τα νιτρικά και θα φαίνετε αν έχεις ανισορροπία . |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Γιωργο, τι νεα φιλαρακι εχουμε;
Τι εκανες με το κυανό, σε τι φαση βρίσκεται; |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Νικο,με το κυανο στον αραγωνιτη ξεμπέρδεψα αλλα εχω ακομη επανω στον βράχο.Προσθετω βακτήρια εχω αυξησει ροη και αλλαξα αντιφως και άνθρακα.Ειμαι σε αναζήτηση φωτομετρου οπως ειπε και ο Σάκης μηπως και εχουμε εναν μπουσουλα με τα θρεπτικά. Σε καποια σημεια στον βραχο ειχα πρασινη αλγη(σαν μαλλιά) η οποια βλέπω εξαπλώνεται τελευταία και στον αραγωνιτη.Γενικα υπαρχει μια απογοήτευση αλλα δεν το βαζω κατω.
|
|
||||
|
||||
![]()
κρατα γερα φιλαρακι
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απογοήτευση γιατί; Δεν υπάρχει λόγος, κάνα δυο αλγοφαγα ψάρια και μερικά σαλιγκάρια και θα στρώσει.
Τόσο απλά, το tds στην όσμωση είναι πολύ ..
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θάλασσα κι αλμυρό νερό...να σε ξεχάσω δεν μπορώ...Ερχομαι!!! | mikros84 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 28-10-13 22:12 |
Νέος στο αλμυρό και ζητώ γνώσεις | makisven | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 23-02-11 07:20 |
Φίλτρο γλυκού σε αλμυρό? | skourkou | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 22-06-10 23:15 |
Πιό 'αλμυρό' nickname ?? | mmbuna | Reef | 22 | 17-06-05 14:25 |