|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα επιτέλους αρχίζει και μοιάζει με λίμνη
![]() Το τελευταίο διάστημα έχει πέσει η θερμοκρασία και το νερό έχει 15-16 βαθμούς το πρωί. Για πρώτη φορά στη ζωή τους θα καταλάβουν τα ψάρια οτι είναι κρύου νερού. |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφιές
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, Τάκη, πάει καλά. Τα ψάρια έχουν την άνεσή τους, εγώ δεν έχω την έννοια με τα νιτρικά, μου αρέσει και το οπτικό κομμάτι με τα φυτά, όλα καλά. Μετανιώνω βέβαια που δεν την έκανα μεγαλύτερη, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.
|
|
||||
|
||||
![]()
την επόμενη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μεγάλη ξεγνοιασιά οι λιμνες ! Όμορφη Μάνο να την χαίρεσαι!
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 17-10-17 στις 21:25 |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι μεγάλη ευκολία. Το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι οτι χάνεις την καθημερινή συνεχή επαφή που έχεις με τα ψάρια όταν βρίσκονται σε ένα ενυδρείο εντός σπιτιού.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι αλήθεια, αλλά αυτό είναι πιό κοντά στο φυσικό τους περιβάλλον
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |