|
|
||||
|
||||
![]()
το 2ο και το 3ο για τον αυτόματο τρόπο
σε αυτό θέλει 2 ρελέδες το 1ο για μόνο χειροκίνητο τώρα αν θες και σχετικά ενδεικτικά φωτάκια πρέπει να μπουν σε κάποια σημεία οι διακόπτες μπορεί να είναι φωτιζόμενοι όταν τους ανάβεις , ανάβουν και αυτοί εγω έβαλα ένα ενδεικτικό άσπρο led εκεί που ενώνεται ο χρονοδιακόπτης για να βλέπω ότι λειτουργεί το αυτόματο ένα πράσινο εκεί που ο stc δίνει ρεύμα στο ρελέ και έτσι βλέπω πότε στέλνει εντολή ο stc και ένα κόκκινο στην έξοδο του ρελέ προς την αντίσταση, έτσι βλέπω αν λειτούργησε ο ρελέ και παίρνει ρεύμα η αντίσταση έτσι αν συμβεί κάτι , μπορώ εύκολα να βρω που δεν υπάρχει ρεύμα το έκανα λίγο διαστημικό ![]() μου αρέσουν τα φωτάκια και μπλιμπλίκια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το 3ο ειναι η προεκταση του 2ο εκει που ειναι ο stc αν καταλαβαινω καλα...
Τα φωτακια ναι και εγω μια απο τα ιδια Οχι τοσο διαστημικο οσο για δικη σας διευκολυνση θα ελεγα.... Θα τοποθετηθουν και τετοια μια η αλλη
|
||||
|
||||
![]()
ναι, το 3ο είναι η συνέχεια του 2ου
κάτι ακόμα τους ρελέδες θα τους πάρεις απο 16Α και πάνω εγω τους πήρα στα 23Α
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα βεβαια θελω και κατι ακομα στο ψαξιμο που κανω... Ολα αυτα να μπουνε σε σύστημα Bms,θα δειξει Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]() Να βαλω λετε και εδω σιλικονη οπως το κανατε και εσεις?Βεβαια εχω την σιλικονη της βασης για την στεγανοτητα...
|
||||
|
||||
![]()
εμένα μου εχανε βρε Λουκά αυτή,
και για αυτό εβαλα σιλικόνη
|
||||
|
||||
![]()
σας εχανε η μαμα σιλικονη δλδ?
Δλδ αν βαλω και σιλικονη στην βαση αλλα και την μαμα σιλικονη δεν θα ειναι καλυτερα?
|
|